Now Reading
Solidea – Sanatatea si frumusetea picioarelor tale

Solidea – Sanatatea si frumusetea picioarelor tale

Revista Psychologies

Picioare grele, glezne umflate sau capilare evidente? Circulatia venoasa deficitara se manifesta prin astfel de simptome sau chiar prin varice, dilatarea venelor superficiale si a capilarelor. Astfel de tulburari, intalnite frecvent in zilele noastre datorita ritmului agitat, pot fi ameliorate cu ajutorul ciorapilor cu compresie graduala.

Datorita cercetarilor asupra sanatatii si frumusetii picioarelor, Solidea a dezvoltat ciorapii cu compresie graduala cu efect preventiv. Ciorapii Solidea reprezinta o solutie tehnologica avansata, special conceputa pentru femeile moderne, elegante, atente atat la sanatatea, cat si la aspectul lor fizic.

Ciorapii Solidea Naomi 70 DEN sunt ideali pentru perioada rece si au o textura fina, matasoasa si extrem de confortabila. Partea superioara asigura o modelare a liniei corpului, subtiind abdomenul si in acelasi timp conferind un look sexy si rafinat. Compresia graduala mentine picioarele odihnite pe tot parcursul zilei, iar tratamentul antimicrobian aplicat, patentat de Laboratoarele Solidea, pastreaza igiena si prospetimea picioarelor.

Disponibili intr-o varietate mare de culori, ciorapii Solidea sunt solutia practica si eleganta pentru o femeie rafinata si in continua miscare.

Ciorapii Solidea Naomi 70 DEN sunt disponibil in exclusivitate in Farmaciile Help Net selectionate.

Pret: 86.00 lei

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top