Now Reading
Primer iluminator pentru ochi

Primer iluminator pentru ochi

Revista Psychologies

Specialistii stiu ca trebuie sa acorde o importanta aparte bazei de machiaj si sa foloseasca un primer special pentru zona ochilor.

Primerul iluminator Flormar este un produs optimizat care creste rezistenta fardului pe pleoape si contine particule iluminatoare care au un efect instant, conferind o stralucire naturala privirii.

In plus, primerul pentru ochi de la Flormar este imbogatit cu ingrediente naturale pretioase, cum ar fi ceaiul Mate care are un puternic rol antirid, mentine elasticitatea pielii si favorizeaza secretia de colagen. Ceaiul Verde si extractul de Guarana faciliteaza microcirculatia, impiedicand astfel formarea cearcanelor si a pungilor de sub ochi.

Disponibil in doua nuante, primerul pentru ochi de la Flormar se aplica peste anticearcan sau direct pe pleoape, dupa care putem pune fardul de ochi direct, fara pudra intre straturi. Astfel, machiajul ochilor va dura peste 12 ore intact, fara a crea aspectul inestetic al fardului care se intinde sau se strange pe pleope.

Efectul sau de iluminare este unul imediat, estompand cu succes cearcanele si zonele intunecate din jurul ochilor, iar rezultatul va fi un look proaspat si ingrijit si o privire radianta.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top