Now Reading
Târgul de Turism vine cu oferte de nerefuzat: 50% reducere la vacanțele Europa Travel!

Târgul de Turism vine cu oferte de nerefuzat: 50% reducere la vacanțele Europa Travel!

Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, turoperatorul low-cost Europa Travel a pregătit oferte tentante pentru ediția din februarie a Târgului de Turism desfășurat online pe europatravel.ro. Printre surprize se numără reducerile Early Booking de până la 50% la charterele cu avion în Grecia și la circuitele culturale, transport autocar gratuit la sejururile în Turcia și Bulgaria și prețuri cu 30% mai mici pentru Cipru de Sud, considerată destinația  anului.

 

Grecia de la numai 339 lei/persoană!

La ediția precedentă, cei mai mulți dintre turiștii Europa Travel au preferat să își rezerve din timp sejururile estivale în Grecia, Turcia sau Bulgaria, profitând de reducerile substanțiale pregătite de turoperatorul low-cost.

Tocmai din acest motiv, Europa Travel mizează și în acest sezon pe vacanțele de vară în destinații consacrate precum Corfu, Zakynthos, Rhodos sau Creta, dar și în Antalya, Sunny Beach sau Nisipurile de Aur.

Charterele cu avionul în Grecia beneficiază de reduceri de până la 50%, în timp ce la pachetele cu autocarul tarifele sunt mai mici cu până la 40%.

În ultimii ani, Grecia a fost cea mai îndrăgită destinație de către turiștii români. După numărul mare de cereri de până acum, partea continentală și insulele din vechea Eladă  atrag în continure un număr foarte mare de vizitatori, spune Nicoleta Ungureanu, Marketing Manager Europa Travel.

Grecia este preferată de români și datorită accesului facil – individual, cu autocarul sau avionul – adecvat pentru orice buget, dovadă fiind prețurile de la 339 lei pentru un sejur de 6 nopți, cu mic dejun inclus. Cum ai putea să ratezi o vacanță în Grecia, la un asemenea preț? Iar la Târgul de Turism tarife vor fi chiar mai mici, cu reduceri de până la 40%!”

 

Europa Travel menține pe piața de turism vacanțele șoc”

Chiar dacă și în acest sezon destinația căreia Europa Travel îi acordă cea mai mare importanță rămâne Grecia, turiștii se pot bucura și de noutatea verii – Cipru de Sud!

Pachetele de 7 nopți de cazare cu mic dejun, transport avion și transfer aeroport-hotel-aeroport în Larnaca, Limassos și Ayia Napa au prețuri reduse cu până la 30%!

Consacrat ca realizator de chartere cu autocarul, turopeartorul low-cost Europa Travel a devenit în ultimii ani un important jucător și pe piața circuitelor, pelerinajelor, city break-uri și vacanțelor exotice.

Printre destinațiile <<vedetă>> de la Târgul de Turism avem și Cipru de Sud, unde turistii își vor putea achiziționa pachete cu reduceri Early Booking de până la 30%. În plus, am adăugat ofertelor și numeroase circuite <<Exotic low-cost>> spre destinații îndrăgite ca Thailanda, Egipt, India, Cuba, China sau Japonia.

La fel de căutat rămâne și programul <<Europa prin Europa Travel>>, unde avem circuite în destinații din Turcia, Elveția, Franța, Italia sau Belgia. Vestea bună este că toate aceste pachete vor fi reduse cu până la 50%, în perioada târgului”,  ne-a declarat Nicoleta Ungureanu.

Ampla campanie de reduceri online a Târgului de Turism Europa Travel, desfășurată în perioada 22-25 februarie, aduce reduceri imbatabile și la călătoriile spirituale în Israel și Iordania – un program foarte iubit de pelerinii români!

Comportamentul de consum al turistilor români se schimbă. Se observa o atenție sporită pentru destinații exotice, tocmai de aceea dorim să le oferim turiștilor cât mai multe opțiuni și prețuri cât mai mici la toate produsele turistice. Așa cum spune și sloganul nostru, acolo unde sunt vacanțe ieftine, sunt și turiști fericiți,” a mai adăugat Marketing Manager-ul Europa Travel.

Turiștii care preferă vacanțele all inclusive în resorturi moderne de 4* și 5* pot alege Turcia, una dintre destinațiile cele mai solicitate de anul acesta.

Charterele cu avionul în Antalya au reduceri de 30%, iar cei care optează să descopere Bodrum, Marmaris sau Kusadasi beneficiază de transport gratuit la achiziționarea unui pachet cu autocarul.

O altă componentă importantă a activității Europa Travel este reprezentată de vacanțele de tip city break în orașe europene precum Roma, Berlin, Londra, Atena, Milano sau Veneția, pentru care turiștii plătesc de la numai 129 euro/persoană.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top