Now Reading
TEILOR continuă colaborarea cu Catrinel Marlon

TEILOR continuă colaborarea cu Catrinel Marlon

Revista Psychologies
teilor-continuă-colaborarea-cu-catrinel-marlon

TEILOR, unicul retailer specializat exclusiv pe bijuterii din aur, diamante și pietre prețioase din România, continuă colaborarea cu Catrinel Marlon, prima ambasadoare a brandului.

O poveste începută acum 20 de ani, concretizată în 50 de magazine brick & mortar deschise în România și în spațiul internaţional și nenumărate emoții oferite clienților. Un boutique deschis pe strada Teilor din Pitești a devenit, astăzi, unul dintre cele mai cunoscute branduri de bijuterii din România. În acest context, rădăcinile românești ale TEILOR sunt completate perfect de un ambasador care să ducă misiunea brandului mai departe.

În țara noastră, TEILOR este standardul excelenței în bijuterii. La fel și ambasadoarele care ni s-au alăturat de-a lungul timpului; ele excelează în domeniul lor de activitate. Catrinel Marlon este simbolul rafinamentului, al inspirației, simplității și bineînțeles, al frumuseții. Odată cu trecerea timpului, s-a creat o simbioză perfectă între imaginea ei și TEILOR. Suntem bucuroși să o avem alături și să ne reprezinte la nivel local, dar și în spațiul internațional.”, povestește Florin Enache, Owner TEILOR.

Povestea conturată alături de Catrinel Menghia a început încă din anul 2015, când TEILOR a ales-o ca ambasadoare pe plan local. În timp, brandul s-a bucurat de o expansiune puternică, atât în România, cât și la nivel internațional.

„Mă bucur de colaborarea longevivă pe care o am cu TEILOR, un brand românesc extrem de drag mie. Misiunea TEILOR se completează cu valorile mele și îmi definește feminitatea. În acest fel, rămân apropiată de comunitatea mea din România, cu care am o relație specială. Sunt fericită să continui parteneriatul cu un brand care, prin intermediul bijuteriilor, oferă pură emoție și inspirație fiecărui client”, afirmă Catrinel Marlon, Ambasadoare TEILOR.

Despre TEILOR

Brandul TEILOR are o prezență de peste două decenii pe piața din România, cu peste 50 de magazine brick & mortar deschise atât la nivel național, cât și internațional: Bulgaria (Sofia) și Polonia (Varșovia).

Viziunea TEILOR este unică, atât în ceea ce privește produsele, brandul, cât și locațiile concepute. În acest moment, TEILOR este sinonim cu bijuterii din aur, încrustate în pietre prețioase naturale și diamante, ce se disting prin design inovativ și finisaje excepționale.

La începutul anului 2021, TEILOR a lansat două site-uri internaționale, pentru Bulgaria și Polonia, continuând astfel planurile de expansiune internațională, atât în mediul online, cât și la nivelul magazinelor fizice.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top