Now Reading
Larry Crowne (film)

Larry Crowne (film)

Revista Psychologies
Distributie: Julia Roberts, Tom Hanks
Genul filmului: Comedie

Larry Crowne este un film despre modul in care dificultatile recesiunii actuale il fac pe un om obisnuit sa se reinventeze si sa descopere o neasteptata sansa in viata.

Inainte de a fi demis, amabilul Larry Crowne (Tom Hanks) era angajatul model al unui hipermarket pentru care lucrase inca de cand parasise Marina.

Dar acum, cu demisia in brate, cu ipoteca neplatita si nestiind cu ce sa-si ocupe timpul liber aparut pe neasteptate, Larry nu are alta varianta decat sa asculte sfatul bunilor sai prieteni si vecini, Lamar (Cedric the Entertainer) si B’Ella (Taraji P. Henson) si sa se intoarca la scoala, la colegiul de stat, ca s-o ia de la inceput.

Aici, Larry intra intr-un grup pitoresc de studenti – din care fac parte si fermecatoarea Talia (Gugu Mbatha-Raw) si prietenul ei, Dell (Wilmer Valderrama) -, studenti care vin la cursuri cu scuterele si pe care ii uneste speranta intr-un viitor mai bun.

Spre marea lui surprindere, Larry face o adevarata pasiune pentru profesoara lui de oratorie, Mercedes Tainot (Julia Roberts), care si-a pierdut inflacararea pentru profesorat, asa cum si-a pierdut-o si pe cea pentru sotul ei cel ratat, Dean (Bryan Cranston), dar pentru care Larry va deveni o permanenta sursa de inspiratie.

Larry Crowne este un film despre modul in care dificultatile recesiunii actuale il fac pe un om obisnuit sa se reinventeze si sa descopere o neasteptata sansa in viata. Larry Crowne, care are toate motivele sa creada ca viata lui a ajuns intr-un punct mort, va invata o lectie importanta: cand crezi ca ai pierdut tot ceea ce aveai de pret, s-ar putea sa descoperi un nou motiv pentru a trai.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top