Now Reading
Tu ce îți dorești de la o casă nouă?

Tu ce îți dorești de la o casă nouă?

Revista Psychologies
tu-ce-îți-dorești-de-la-o-casă-nouă

Zona în care este construită casa – principalul aspect de luat în calcul.

Multe persoane care își achiziționează pentru prima dată o casă nu sunt pregătite corespunzător cu o listă care să cuprindă toate facilitățile de care ar putea beneficia. Motivul? O parte dintre aceste persoane nu sunt conștiente încă de faptul că vor avea, la un moment dat, nevoie de anumite facilități, iar altele nu sunt la curent cu avantajele pe care le oferă astăzi dezvoltatorii imobiliari și care sunt disponibile într-un proiect rezidențial modern.

Așadar, pentru a veni în sprijinul celor care își caută o casă nouă, discutăm în continuare despre facilitățile care ar trebui luate în considerare, raportându-ne la cele disponibile în complexul rezidențial Liziera de Lac – un proiect dezvoltat recent în apropiere de București.

Zona în care este construită casă este principalul aspect pe care îți recomandăm să îl iei în calcul, dintr-un motiv foarte simplu: dacă alte aspecte pot fi îmbunătățite cu timpul, nu este și cazul locației, care nu va mai putea fi schimbată odată ce casă a fost cumpărată.

De la o casă nouă îți dorești cu siguranță să fie amplasată într-o zonă liniștită, dar în același timp aproape de oraș și cu acces la facilități urbane necesare pentru un stil de viață modern. Luând ca exemplu complexul Liziera de Lac, observăm că aceste avantaje pot fi îmbinate. Acest complex rezidențial se află în apropiere de București, la doar 15 minute de stația de metrou Anghel Saligny, având și acces direct la autostrada A2. Liniștea este garantată, având în vedere că ansamblul este situat la marginea pădurii, în apropiere de malul Lacului Tătaru.

Suprafață generoasă și o casă atent compartimentată

Poate că motivul pentru care îți dorești o casă nouă este faptul că simți nevoia să ai la dispoziție un spațiu mai mare, în care întreaga familie să se simtă confortabil. Suprafața locuinței nu este un aspect de neglijat: îți vei dori să ai posibilitatea de a amenaja locuința cu tot ceea ce este necesar, să existe spațiu suficient pentru toate lucrurile, însă, la final, atmosfera generală să fie una aerisită, nu una care să dea senzația de sufocare.

Liziera de Lac este un proiect rezidențial în care a fost luat în calcul și acest aspect. Astfel, există cinci tipuri de case, cu suprafață construită încadrată între 100 și 170 de metri pătrați. Pentru că și spațiul exterior este important, dezvoltatorul acestui complex rezidențial a prevăzut fiecare casă cu o curte generoasă, în care poate fi amenajată o grădina. Suprafața curții exterioare începe de la 86 de metri pătrați, putând ajunge până la 189 de metri pătrați, în funcție de tipul de casă.

Case cu finisaje și dotări de calitate

Nu îți vei dori să aloci un buget suplimentar pentru a investi în alte tipuri de finisaje, motiv pentru care este recomandat să alegi o casă în care s-a pus accent pe calitate din acest punct de vedere. Este necesar ca o casă nouă să aibă finisaje și dotări de calitate, deoarece, pe lângă aspectul plăcut, acestea influențează și durabilitatea locuinței.

Raportându-ne din nou la Liziera de Lac, atunci când a fost gândit acest proiect rezidențial, dezvoltatorul s-a axat pe dezvoltare sustenabilă. Au fost alese finisaje extrem de calitative pentru toate tipurile de case, ținându-se cont și de impactul asupra mediului. În plus, băile caselor din Liziera de Lac sunt complet echipate, astfel că nu va mai fi nevoie de investiții suplimentare nici din acest punct de vedere.

Acestea sunt doar trei dintre avantajele pe care oricine și-ar dori să le pună pe lista atunci când vine vorba despre case noi. Însă, există și alte tipuri de facilități disponibile într-un complex rezidențial, care pot fi luate în calcul. În cazul Liziera de Lac, niciun detaliu nu a fost omis, iar locatarilor li se asigură acces la terenuri sportive, piscină, un spațiu de co-working, transport privat către București și multe altele.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top