Now Reading
Turneul Anului European al Voluntariat 2011 in Romania

Turneul Anului European al Voluntariat 2011 in Romania

Revista Psychologies

Turneul Anului European al Voluntariat 2011 (AEV 2011) este o activitate de comunicare dedicata voluntariatului si coordonata de Comisia Europeana.

Turneul AEV 2011 este o caravana care poposeste in capitalele celor 27 de state membre ale Uniunii Europene dupa un program prestabilit.

Logistica necesara spatiilor in care se deruleaza Turneul AEV 2011 este pusa la dispozitie de Comisia Europeana si calatoreste in toate locatiile in care stationeaza acesta.

Turneul AEV 2011 vine de la Tallin (3 – 7 mai 2011) si se deruleaza in Romania, la Bucuresti, in perioada 9 – 15 mai 2011, la Muzeul Taranului Roman, pornind apoi inspre urmatoarea sa oprire, Ljubljana (20 – 25 mai 2011).

Scopul acestui eveniment este de a pune la dispozitie un spatiu in care organizatorii de activitati de voluntariat sa poata interactiona intre ei si cu publicul larg, in care sa fie organizate evenimente dedicate voluntarilor si beneficiarilor activitatilor de voluntariat, un spatiu in care publicul interesat de sa poata obtine informatii despre voluntariat in general si despre cum poti deveni voluntar in Romania si in alte tari europene.

Locatia Turneului AEV 2011 este compartimentata in trei spatii:

– „Coltul european / EU Corner” – punct de informare despre voluntariat, AEV 2011 si UE,

– „Locul de intalnire / Markeplace” – un spatiu interactiv in care organizatiile care implica voluntari se vor prezenta sau vor derula diferite activitati,

– „Sala de dezbateri / Debate Room” – un spatiu de dezbateri si prezentari pe teme de voluntariat, sustinute de organizatii.


Programul evenimentului: http://europa.eu/volunteering/ro/tour-stop/bucharest

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top