Now Reading
Iubire intre… etaje

Iubire intre… etaje

M-am mutat de vreo patru luni intr-un apartament nou si pana acum mi-am cunoscut doar o parte dintre vecini. Unul dintre ei este un barbat foarte atragator si cred ca m-am indragostit de el. Cand ajung seara acasa, ma uit la fereastra lui sa vad daca s-a intors, ma duc pe balcon din 10 in 10 minute sa ii vad masina. Cand urc cu el in lift (ceea ce s-a intamplat destul de rar), simt cum rosesc si transpir. Cum sa-l abordez totusi?

Intrebare pusa de: Corina

Raspunsul psihologului:

Draga cititoare, „iubirea fantasmata“ pare mai puternica decat orice. Dar da-mi voie sa iti adresez cateva intrebari lamuritoare: Ce iti doresti, de fapt, de la el? Unde vrei sa ajungi cu acest domn? Acum imaginatia poate merge pana la scenarii de roman de dragoste. E posibil chiar sa devina realitate. Eu iti propun sa fii rationala timp de cateva minute si sa te gandesti ce se poate intampla daca intre voi are loc ceva, orice. Cum vei face fata intalnirilor cu el dupa ce se va consuma ceva intre voi?

Apoi, faptul ca iti place, nu stiu daca este un argument suficient pentru a fi cu el. Din ceea ce ai povestit tu, inteleg ca nu ai deloc informatii despre situatia lui, cine este si orice altceva „necesar“ pentru a merge mai departe.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top