Now Reading
Vești mari și articole pline de culoare în noul număr VIVA!

Vești mari și articole pline de culoare în noul număr VIVA!

Aprilie este luna în care înfloresc copacii și în care v-am pregătit un număr VIVA! plin de culoare și vești din viața vedetelor. ”Nu aduce anul ce aduce ceasul”, ne-a spus Elena Băsescu, sintetizând astfel povestea de dragoste cu Cătălin Tomata, tatăl copilului care urmează să vină pe lume în luna mai. Descoperă un interviu de copertă sincer și direct despre sarcină și povestea de dragoste pe care o trăiește alături de partenerul său, plus un pictorial emoționant cu EBa și cei doi copii ai ei, Sofia și Traian Junior.

 

Sunt trei ani deja de când Iulia Vântur locuiește mai mult în India, unde duce viața pe care și-a dorit-o întotdeauna și unde își cultivă marea pasiune: muzica.

Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt în India sau că voi intra în lumea Bollywood-ului”, ne-a mărturisit vedeta. Află totul despre viața Iuliei la mii de kilometri depărtare de casă și despre relația sa cu celebrul Salman Khan, căruia îi datorează curajul de a debuta în muzică, după cum ne-a mărturisit.

Lidia Buble ți-a pregătit o mare surpriză în VIVA! de aprilie, unde o vei descoperi într-o ipostază nemaivăzută. Neconvențională și plină de viață, artista a acceptat imediat provocarea noastră de a fi mireasă pentru o zi, rol care pare să îi vină mănușă.

Descoperă o ședință foto de colecție nonconformistă, ce sparge tiparele unei nunți ca la carte, și o vedetă căreia albul îi vine de minune.

Randi, jumătatea grupului Morandi, a dat din casă. La propriu…. Artistul este extrem de rezervat când vine vorba de spațiul privat, dar a acceptat ca VIVA! să îi calce pragul locuinței.

Descoperă povestea unei case pline de culoare și personalitate, al cărei design a fost gândit chiar de Randi.

Audrey Hepburn, așa cum o știm, nu ar fi existat dacă nu exista Hubert de Givenchy, artistocratul modei pariziene. Little Black Dress nu ar fi existat dacă nu exista același Givenchy.

Citește în VIVA! un articol despre viața marelui designer și află cum a cunoscut-o pe celebra artistă, care îi datorează acestuia titlul de fashion icon”.

Dacă încă nu ai apucat să îți completezi garderoba de primăvară, VIVA! de aprilie vine în ajutorul tău cu o serie de idei fresh, pentru ca zilele însorite să te găsească pregătită.

Fie că vrei inspirație pentru un look casual, sport sau colorat, le găsești pe toate în noul număr Viva!

VIVA! de aprilie este disponibilă, din 30 martie, la chioșcurile de ziare din București și din țară.

Descoperă toate noutățile din noul număr și, pentru numai 12,99 lei, bucură-te de un cadou special împreună cu revista: o brățară.

FOTO: VIVA!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top