Now Reading
FEMEI ÎN AFACERI relansează evenimentele Meet the WOMAN!

FEMEI ÎN AFACERI relansează evenimentele Meet the WOMAN!

Revista Psychologies
femei-în-afacei-relansează-evenimentele-meet-the-woman

FEMEI ÎN AFACERI te invită la o nouă ediție a evenimentului Meet the WOMAN! în data de 10 noiembrie 2022, o ediție aniversară, având-o ca invitată în calitate de speaker pe Georgeta Dendrino, Executive Coach, Director General al Interact Business Communication, membră a boardului pentru Asociația pentru Valori în Educație, Romanian Gifted School și Vice President Diversity and Inclusion la European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

Georgeta este mentor în programul internațional al PWN Norvegia și PWN România. Georgeta este lider experimentat, cu activitate în industria de training și coaching; ea a fost Business Coach pentru programul global Cartier Women’s Initiative Awards; experiența sa este în dezvoltarea managementului, îmbunătățirea performanței, dezvoltarea carierei, strategie de business si resurse umane.

„Începem seria de evenimente Meet the WOMAN! din acest an cu un subiect extrem de util pentru toate persoanele care au credințe limitative, acele piedici care ne pun bețe în roate. Georgeta Dendrino va fi alături de noi pentru a ne împărtăşi din experienţa şi energia ei, astfel încât să începem prima ediție a acestui an cu determinare, inspiraţie şi cunoştinţele necesare pentru a reuși în tot ceea ce ne propunem să facem”, a declarat Alice Botnarenco, antreprenoare, fondatoarea FEMEI ÎN AFACERI și creatoarea brandului ALISIA ENCO.

Evenimentul va avea loc pe 10 noiembrie 2022, ora 18.30, la sediul Ernst & Young (din B-dul Ion Mihalache 15-17, etaj 7, Clădirea Bucharest Tower Center, Sector 1, București), partener și susținător al comunității FEMEI ÎN AFACERI.

Tema pe care o abordăm în cadrul evenimentului este: Self-confidence is a super power.

Despre credințele limitative și ce putem face pentru a limita impactul lor. Ți-ai spus vreodată vreuna dintre aceste fraze? Nu sunt suficient de bun/bună. Eu nu știu (nu pot) să înot/ dansez/ vorbesc limbi străine. Sunt prea bătrân/ tânăr pentru asta. Nu pot, ce o să zică lumea?! Mai bine cu diavolul pe care-l știi decât cu cel pe care nu-l știi. Nimănui nu-i pasă de mine. N-am suficient timp. Pot, n-am nevoie de nimeni.

Înscrierile se fac aici: http://www.femei-in-afaceri.ro/evenimente/meet-the-woman.html

Evenimentul Meet the WOMAN! se adresează femeilor care sunt la începutul vieții profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste într-un domeniu de activitate. Meet the WOMAN! a luat naștere în 2009 și înseamnă eveniment de business networking, care oferă teme de actualitate, branding personal, promovarea afacerilor și femei-lider care au obținut excelența în profesia lor. Fiecare eveniment este structurat în trei părți: o sesiune inițială de prezentare a fiecărei participante, una mediană în care speakerul invitat prezintă o temă de business în 30 minute și inițiază un dialog cu audiența și o sesiune finală de business networking în care se pun bazele viitoarelor colaborări.

Un eveniment marca FEMEI ÎN AFACERI realizat cu sprijinul EY România, ALISIA ENCO & Vinexpert, susținut de Revista CARIERE, Transilvania Business și Psychologies.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top