Now Reading
www.alimentatiecopii.ro lansat la BABY EXPO

www.alimentatiecopii.ro lansat la BABY EXPO

Revista Psychologies

www.alimentatiecopii.ro

Vineri, 28 mai, la BABY EXPO editia de vara de la la Sala Polivalenta Bucuresti, specialistii www.alimentatiecopii.ro propun la ora 17:00, in sala D, workshop-ul “Invata sa faci din orice o poveste pe gustul copilului tau!”.

Psihologii Manuela Tiron si Monica Andrici vor ajuta parintii sa identifice noi metode de a relationa cu bebe, chiar si in cele mai dificile momente. Pornind de la modul in care a fost creata “Povestea Doamnei Mar”, pe care o va citi invitata speciala Bianca Brad, fiecare parinte isi va putea regasi resusele creative ale eu-lui copil, atat de inhibat de provocarile vietii cotidiene moderne.

“Toata lumea poate sa spuna povesti, dar prinsi in graba vietii de zi cu zi ne-am decuplat de la acel copil din interiorul nostru, care are nevoie sa se joace, sa fie absorbit de transa actiunii dintr-o poveste. In relatia mama copil povestea este un instrument de educare nedidacticist prin care ii poti arata micutului, care sunt consecintele diverselor actiuni si alegeri.” spune Manuela Tiron, psiholog practicant de psihoterapie – psihodrama moreniana. Specialistii www.alimentatiecopii.ro ofera parintilor acest gen de solutii creative pentru tot felul de probleme cu care se confrunta la diverse varste ale copiilor.

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, www.alimentatiecopii.ro impreuna cu RO CLUB MARATON lanseaza si o invitatie la sport in aer liber tuturor parintilor cu copii de varste cuprinse intre 6 luni si 12 ani. Acestia sunt asteptati sambata, 29 mai 2010, ora 10.00 in parcul Al Ioan Cuza (fost I.O.R.) la Campionii sanatatii – crosuri pentru copii si parinti. In spatele statuii lui Al. Ioan Cuza vor fi organizate crosuri la care vor participa cupluri copil-parinte, legate printr-o panglica de mana (1 m). Aceasta competitie se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor, concurentii fiind stimulati sa colaboreze si sa comunice cat mai bine, bucurandu-se de sport si familie in acelasi timp. Toti copiii vor primi “gustarea campionilor” – mere de la Irinuca (mascota www.alimentatiecopii.ro), diplome “Campionul sanatatii”, jucarii, face-painting, iar castigatorii fiecarei curse vor primi cadouri adaptate varstei, tricouri si gentute frigorifice Danone.

Site-ul www.alimentatiecopii.ro propune informatii utile pentru viitoarea mama, articole cu noutati despre modul in care poti ajuta un copil sa se dezvolte sanatos, retete alimentare sanatoase si usor de facut pentru diverse categorii de varsta (pentru mamici si copii de la 0-18 ani), retete sanatoase de slabit si ingrasat (pentru adolescenti), sfatul specialistului personalizat si concursuri creative.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top