Now Reading
Parfumuri damă ideale pentru vară, care induc o stare de bine și relaxare

Parfumuri damă ideale pentru vară, care induc o stare de bine și relaxare

Revista Psychologies

În fiecare an, femeile aleg parfumuri originale de brand cu arome îndrăznețe, care le pun farmecul și feminitatea în valoare. Aceste parfumuri le ajută să-și afirme personalitatea și să fie mai încrezătoare, deci merită încercate. Sunt parfumuri de marcă, de calitate superioară, care au arome de vară cum ar fi de: flori de portocal, iasomie, cuișoare, mandarine și exemplele pot continua.

Femeile preferă parfumurile care le induc o stare de bine, care au esențe fine de lăcrămioare, note de lemn de chihlimbar și alte arome ce oferă o liniște senzuală și liniștitoare. Ele au nevoie de un parfum damă floral care este de calitate înaltă, versatil și cu miros deosebit, ce are ceva indefinibil, cum s-ar spune un anume je ne sais quoi. Vara anului 2023 se remarcă prin parfumuri de lux pline de rafinament și individualitate, care rezistă perfect pe piele în zilele toride de vară.

Unele parfumuri de damă domină cu abundența notelor de flori albe care aduc o stare de bine, feminitate și bucurie. De pildă parfumurile de iasomie, trandafiri albi, crini, tuberoză, liliac alb și flori de portocal sunt senzuale și oferă un plus de energie. Astfel de parfumuri în combinație cu note de piersică și citrice te duc cu gândul la vară, la o insulă idilică, în care totul este proaspăt și verde, plin de iarbă și alte plante luxuriante. Un astfel de parfum de damă este fresh, răcoritor, relaxant, pare un parfum pentru o tinerețe veșnică.

Pentru sezonul estival se pot alege și parfumuri orientale care au arome de condimente, florale, de lemn prețios și chihlimbar dulce. Pentru ca mirosul să fie încântător ar trebui să predomine notele de vară, de flori de iasomie, trandafir, vanilie, mosc, vetiver și boabe de Tonka. Aceste arome deosebite sunt perfecte pentru anotimpul cald, pentru că induc o stare de calm, de relaxare, de plăcere nostalgică.

Unele parfumuri au arome unice, sunt create în ediții limitate, fac parte din gama bestseller și sunt considerate adevărate capodopere. Ele au prețuri mai mari însă sunt apreciate pentru calitatea lor premium. Unele au fost create pentru celebrități, ori sunt promovate de acestea și au buchete bogate și romantice de flori deosebite, de trandafiri în amestec cu mosc, infuzie de ambră și bergamotă.

Femeile care iubesc marea, plaja, soarele îndrăgesc parfumurile cu arome senzuale, cu buchete florale magice din care nu lipsesc notele de iasomie atât de încântătoare, exotice și intense. Acestea se combină perfect în diferite parfumuri de damă cu note de vetiver, caprifoi, floare de portocal, arome de ylang-ylang și lemn de santal. Astfel de parfumuri sunt elegante și versatile, le simți aroma de iasomie imediat, de la prima pulverizare.

Unele femei, care pun accent pe latura spirituală, aleg parfumuri feminine mai bogate; acestea au miros de garoafă, crin de vale și ylang-ylang, dar și note de lemn de stejar și santal care oferă o stare de bine, înclinată spre spiritualitate. Preferința femeilor pentru combinațiile amețitoare de flori din parfumurile de lux este evidentă, pentru că acestea sunt cele mai populare an de an și efectul lor este intens, relaxant și de durată. Și sticluțele de parfum de vară sunt elegante, în nuanțe deschise, de alb, roz, lila, galben. Nu ai să vezi parfumuri de vară în flacoane negre, dramatice, ci în sticluțe transparente ce au un design plăcut, în stil romantic.

Psychologies x Notino

Astfel de parfumuri se găsesc în magazinele online (precum Notino.ro) și au deseori prețuri promoționale, pe tot parcursul anului. În lunile de vară, aceste magazine vin cu oferte și reduceri mari, care depășesc 15-20%. În plus magazinele oferă și alte avantaje: ambalare tip cadou mai elegantă la produsele comandate, vouchere cadou de 100-400 RON, gravarea parfumurilor cu laser cu dedicații speciale, încercarea produselor ce fac parte din anumite colecții de parfumuri și cosmetice de brand, livrarea produselor gratuită la comenzi substanțiale și la anumite produse promoționale.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top