Now Reading
Prosperitatea din recunoștință

Prosperitatea din recunoștință

alina-rânbu
prosperitatea-din-recunoștință

Inima nerecunoscătoare… nu descoperă milă; dar lăsată să treacă prin zi, inima recunoscătoare, așa cum magnetul găsește fierul, tot așa va găsi, în fiecare oră, câteva binecuvântări cerești! Henry Ward Beecher

ACUM este momentul ideal să ne uităm în viețile noastre și ne simțim recunoscători pentru tot ceea ce avem. Familiile noastre, prietenii și toată dragostea din viața noastră. Suntem recunoscători pentru munca pe care o facem. Căutăm să vedem partea bună a lucrurilor în toate situațiile noastre dificile și ne simțim recunoscători pentru oportunitatea de a învăța atât de multe de ea.  Poți observa cât de minunat te simți atunci când îți numeri binecuvântările?

Recunoștința este un lucru puternic de trăit atunci când căutăm să creăm mai multă abundență în viața noastră. De ce? Pentru că, pe măsură ce ne concentrăm pe tot ceea ce suntem recunoscători, începem să ne simțim mai abundenți, iar când începem să ne simțim mai abundenți, începem apoi să atragem un flux și mai mare de abundență în viața noastră. Lucrul pe care te concentrezi crește. Ce cultivi, aia culegi. De aceea, nu vei crește abundența din viața ta concentrându-te pe ceea ce nu ai.

Pe măsură ce ne concentrăm asupra a ceea ce avem, creăm mai mult. Pe măsură ce ne concentrăm asupra bucuriei noastre, creăm mai mult din aceasta. Pe măsură ce ne concentrăm pe iubire, creăm într-adevăr mai mult din aceasta, iar iubirea este nucleul și centrul tuturor manifestărilor din viața noastră. Atunci când creezi dintr-un loc al iubirii și al intenției, viața ta va deveni mai veselă și mai bogată, decât te-ai fi putut aștepta vreodată.

Suntem cu toții ființe energetice – iar vibrația energetică a recunoștinței este una dintre cele mai înalte și mai pure vibrații pe care le avem la dispoziție. Iubirea și recunoștința merg mână în mână. Trimiterea acestui tip de energie pozitivă pură în viața ta va aduce mai multă energie pozitivă înapoi la tine – e legea universală, e Legea Atracției. Recunoștința poate porni un impuls pozitiv în viața ta care îți schimbă viața pentru totdeauna. Atunci când începi să ai o „atitudine de recunoștință” în viața ta, pornești procesul de manifestare a tuturor dorințelor tale.

Americanii au o zi dedicată recunoștinței, dar oare nu ar trebui să practicăm recunoștința tot timpul?. Răspunsul este da! Mai ales dacă dorești să creezi mai multă bucurie, pace și prosperitate în viața ta.

Iată câteva moduri pentru a integra recunoștința în viața ta de zi cu zi:

  1. Caută ceea ce vrei să vezi vs. ceea ce nu vrei să vezi. Prea des ne petrecem ziua așteptând și așteptând să se întâmple lucruri îngrozitoare sau ne așteptăm să fim dezamăgiți. Ne plimbăm spunând: „Nu-mi place asta, și asta, și asta…” și căutăm lucrurile care trebuie schimbate. Ai putea constata că lumea ta ar putea să fie mai mult pe placul tău dacă te-ai concentra asupra a ceea ce vrei într-adevăr să vezi. „Îmi place asta, îmi place asta… oh și chiar îmi place asta!”. Ce schimbare de vibrație, vezi?
  2. Apreciază și fii recunoscător pentru ceva despre tine. Fii recunoscător că ai un zâmbet frumos și o inimă de aur. Fii recunoscător că ești o persoană pricepută în afaceri, sau că ești inventiv sau intuitiv. Fii recunoscător că ești un părinte minunat. Fiți recunoscători că nu ești perfect (Nu ar fi plictisitor?). Dacă îți e greu să găsești ceva pentru care să fii recunoscător despre tine, începe prin a te uita în jurul lumii tale și a aprecia acest lucru. Zăpada, frunzele, soarele. Caută frumusețea în viața ta. Concentrează-te pe bănuțul pe care îl ai, față de cel pe care nu-l ai… încă.
  3. Ține evidența tuturor lucrurilor bune care ți se întâmplă în calendar sau în jurnalul tău zilnic… chiar și a lucrurilor mărunte. Acest lucru afirmă faptul că lucrurile bune vin în calea ta și poți începe să te încrezi în viață și în Univers ca sursă a aprovizionării tale. Apreciază sincronicitățile care apar în viața ta, ele ți-au fost date ca un dar pentru a afirma că ești într-adevăr pe calea cea bună.

Vrei să vezi rezultate rapide? Pentru următoarele 30 de zile – rezervă-ți timp pentru a scrie timp de 10 minute toate lucrurile pozitive pe care le poți scrie despre viața ta, relațiile tale, corpul tău, munca ta, casa ta etc. Nu vei mai fi aceeași persoană la sfârșitul celor 30 de zile! Îți garantez!

Deschide gura și lasă recunoștința să curgă din inima ta. Vei vedea că încep să se întâmple lucruri uimitoare pentru tine și pentru cei din jurul tău. Îți poți imagina ce s-ar putea întâmpla? Joacă-te cu acest lucru și apreciază pe cineva chiar în această zi.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top