Now Reading
3 pași necesari pentru a deveni un lash-artist

3 pași necesari pentru a deveni un lash-artist

Revista Psychologies
3-pași-necesari-pentru-a-deveni-un-lash-artist

Ești pasionată de extensiile de gene și îți dorești să oferi acest serviciu și altor persoane? Cu siguranță poți ajunge să ai succes ca lash-artist, atât timp cât urmezi toți pașii necesari pentru a-ți atinge scopul. În acest articol, îți vom expune pe scurt care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgi pentru a excela în domeniu. 

Cum devii lash-artist? 3 pași necesari

Pe lângă pasiune și dedicare, două elemente ce nu trebuie să lipsească din niciun drum spre împlinirea visurilor tale, pentru a deveni lash-artist este nevoie să îți investești resursele în câteva etape de bază. Iată care sunt acestea:

1. Urmează un curs de calificare

Ca în cazul oricărei meserii, este nevoie să dobândești o calificare mai întâi. Analizează ofertele disponibile pe internet și alege varianta care se pliază cel mai bine pe nevoile tale. Dacă ești deja în contact cu alte persoane care profesează în domeniu, nu ezita să le ceri o recomandare în acest sens.

Cursul de calificare îți va oferi noțiunile de bază în ceea ce privește practicarea meseriei de lash-artist. Acesta nu este suficient pentru a avea succes în acest domeniu. Vei avea nevoie de practică regulată și cât mai multe cercetări în domeniu pentru a-ți putea perfecționa tehnica de lucru. 

2. Achiziționează materiale de lucru de calitate

De la kituri pentru extensiile de gene la instrumente precum pensetă sau bandă medicală, cât și adezivi de la cei mai buni producători – nimic nu trebuie să lipsească din arsenalul unui lash-artist, chiar dacă ești la început de drum. Asigură-te că ai toate materialele necesare la dispoziție și informează-te cu privire la calitatea acestora. 

Este important să deții extensii de gene de grosimi, curburi și culori diferite, astfel încât să fii pregătită pentru dorințele oricărei cliente. De asemenea, nu uita nici de lampa UV pentru sterilizare sau cutiile de depozitare specifice. Pentru a putea lucra în mod steril, vei avea nevoie și de măști de protecție și o husă elastică pentru pat. 

3. Asigură-te că lucrezi într-un mediu optim

Modul în care îți depozitezi instrumentele de lucru, în special adezivii pentru extensiile de gene, va avea un impact extrem de mare asupra păstrării calității lor. De aceea, este important să te asiguri că în spațiul în care lucrezi temperatura este suficient de scăzută sau poate fi reglată, astfel încât umiditatea să nu îți afecteze produsele. 

Majoritatea produselor utilizate în aplicarea extensiilor de gene trebuie ferite de lumina solară, temperatură sau umiditate ridicată. În special pe timp de vară, asigură-te că, atât pentru bunăstarea materialelor de lucru, cât și pentru confortul clientelor, poți oferi facilități precum aer condiționat sau un aparat pentru purificarea aerului. 

Toți acești pași trebuie urmați cu responsabilitate pentru a deveni un lash-artist de succes. Nu neglija niciun aspect din cele pe care ți le-am prezentat, deoarece doar astfel vei reuși să îți atingi obiectele în acest domeniu. 

Serviciile de calitate sunt marcate atât de produsele și tehnicile utilizate, cât și de abilitățile tale de comunicare și respectarea regulilor de igienă. Atât timp cât te asiguri că aceste aspecte sunt puse la punct, nimic nu va sta în calea reușitei tale! 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top