Now Reading
Machiajul care face minuni, cu produse de lux de la Notino.ro

Machiajul care face minuni, cu produse de lux de la Notino.ro

Revista Psychologies
machiajul-care-face-minuni-cu-produse-de-lux-de-la-notinoro

Nu mai este un secret că machiajul poate face minuni, mai ales dacă folosești produse de brand, de calitate înaltă. Este nevoie de un pic de îndemânare și creativitate pentru a aplica un machiaj corect. Cum să-ți faci un machiaj impecabil pentru nunta ta sau un alt eveniment important din an?

Makeup pentru nunta ta

Machiajul de nuntă și coafura trebuie să te ducă cu gândul la prospețime și naturalețe. Machiajul este un excelent instrument de expresie și eleganță, care sporește frumusețea naturală a oricărei femei. Iată cum se face machiajul pe etape, pentru a arăta mai frumoasă și a te simți mai confortabil:

Baza pentru machiaj

Prima etapă esențială în makeup este pregătirea tenului cu baza nutritivă Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base care face pielea fină și catifelată. Această bază cu fond de ten are un parfum suav, o consistență bogată, este potrivită pentru pielea normală și grasă,  pe care o hidratează și o face mai frumoasă.

Creează un ten subtil, luminos

Pentru a avea o strălucire naturală poți folosi iluminatorul lichid pentru față de la Notino.ro. Un asemenea produs de brand (ce provine de la Astra Makeup, Max Factor, Gabriella Salvete sau Makeup Revolution) îți oferă posibilitatea de a adăuga tenului tău o notă de glam, un pic de strălucire.

Prelungește durata machiajului

Pentru ca machiajul tău să fie proaspăt și impecabil chiar și 24 de ore, folosește un spray de fixare de pe Notino.ro, care creează o peliculă utra-flexibilă, ce oferă un plus de frumusețe tenului. Îți sugerăm să alegi produse de marcă precum:

  • Spray forte pentru fixarea machiajului Sport Fix Makeup Revolution
  • Pudră transparentă de fixare cu efect matifiant HD Super Matte marca Revolution Relove
  • Makeup Setting Spary Radiant NYX Professional Makeup
  • Fixator HD Active Performance Catrice
  • Spary de fixare și matifiere makeup de la MAC Cosmetics
  • Spray multifuncțional de la NYX Professional Makeup

Rimel pentru gene spectaculoase

Rimelurile de lux de pe Notino.ro îmbunătățesc toate tipurile de gene. Prin folosirea lor îți poți recrea un look elegant ca în cazul manechinelor superbe din prezentările de modă. Îți sugerăm să alegi rimelurile Mascara pentru gene mai puternice, mai lungi, frumos curbate și cu un aspect mai strălucitor pe măsură ce orele trec. Un astfel de rimel este conceput pentru toate tipurile de gene, el definește genele și le oferă un volum excelent, dus la extrem.

Ruj pentru buze roșii perfecte pentru mireasă

Cu un ruj roșu, orice mireasă poate avea un chip seducător, sexy și plin de farmec. Pentru ca să ai buze roșii perfecte, care să fie în centrul atenției, trebuie să urmezi trei pași importanți:

  • Cel dintâi să definești conturul buzelor cu un creion
  • Apoi să aplici rujul de buze; poți folosi chiar și o pensulă de machiaj profesională pentru a face o acoperire mai uniformă sau poți aplica rujul direct
  • La final este bine să îndepărtezi ușor excesul de ruj cu un șervețel.

Un ruj roșu clasic nu se demodează niciodată. Folosind un ruj de brand de pe Notino.ro poți obține un aspect mai elegant și un machiaj glamour, senzual și modern. Poți alege nuanța rujului și în funcție de starea ta, deci ar trebui să fie una care îți luminează privirea și te face să strălucești.

Toate aceste produse de makeup originale, de marcă, le poți găsi pe Notino.ro. În acest magazin online există tot felul de produse pentru a obține un machiaj de mireasă așa cum ai visat. Nu ezita să vezi și produsele pentru îngrijirea pielii și a părului, care provin de la brand-uri populare în întreaga lume. Cu asemenea produse, vei vedea că aspectul tău va fi senzațional în cea mai importantă zi din viața ta.

Dacă trebuie să alegi și cel mai bun parfum pentru a atrage toate privirile oaspeților la eveniment, nu mai trebuie să alergi de la un magazin la altul prin oraș. Acum poți găsi diferite parfumuri de brand, începând de la cele clasice la cele de succes sau produse de nișă, pe Notino.ro. Aici vei putea vedea o colecție cu cele mai senzaționale și sofisticate arome de parfumuri din lume.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top