Now Reading
Jocurile destinului

Jocurile destinului

Revista Psychologies
Autor: Douglas Kennedy, traducere de Monica Serban
Editura: Trei, 2008

„Jocurile destinului” este o superba poveste de dragoste, o poveste despre loialitate si despre intorsaturile ciudate ale destinului.Jocurile destinului, Douglas Kennedy, Editura Trei
„Jocurile destinului” este o superba poveste de dragoste, o poveste despre loialitate si despre intorsaturile ciudate ale destinului.

Romanul marcheaza o schimbare radicala in stilul literar adoptat de Douglas Kennedy. Dupa trei romane care puteau fi caracterizate drept thriller psihologice, scriitorul a optat pentru o poveste de dragoste tragica, marindu-si enorm numarul cititorilor.

Captivant de la prima la ultima pagina, Jocurile destinului va propune analiza unei alegeri morale. Fii alaturi de Sara si de familia ei, in Manhattan, la o petrecere in ajunul Zilei Recunostintei. Este 1945 si razboiul s-a terminat, deci cheful de viata si de distractie e mai mare ca oricand! Dar un musafir neasteptat tulbura seara si inima Sarei. Sansa de a se intalni si alegerile pe care cei doi le fac din acel moment vor avea consecinte profunde asupra lor si asupra celor dragi.

Romanele lui Douglas Kennedy au fost traduse in peste 16 limbi, inregistrand un succes urias de piata si bucurandu-se deopotriva de aprecierea masiva a criticii literare.

Autorul s-a nascut in Manhattan in 1955; a calatorit enorm, locuind mai multi ani in Australia, apoi in Irlanda. Traieste la Londra cu sotia sa si cei doi copii, dar petrece o mare parte din an la resedintele sale din SUA, Germania sau Franta.

„Kennedy este un scriitor adevarat… intorsaturile de situatie se petrec la momentul potrivit, iar actiunea te tine cu sufletul la gura.”
The Times

„Povestea captivanta a unei alegeri morale.”
Sunday Telegraph

„Kennedy are o scriitura aparte; in romanul sau, destinul individului se impleteste cu istoria… Lasati-va cuprinsi de farmecul acestei povesti. Este una dintre cele mai importante aparitii ale anului.”
Express on Sunday

„Un excelent spatiu de evadare.”
Sunday Business Post

„Este un roman care merita toata atentia… captivant de la prima pana la ultima pagina.”
Marie Claire

Colectia Romane
Editura TREI
Serie de autor
Pagini: 720; pret: 44,9 RON
.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top