Now Reading
6 piese vestimentare esențiale în garderoba masculină

6 piese vestimentare esențiale în garderoba masculină

Revista Psychologies
6-piese-vestimentare-esențiale-în-garderoba-masculină

Bărbații sunt interesați constant de felul în care arată, de aceea au nevoie de articole vestimentare moderne, pe care să le combine armonios. Deși nu au în garderobă la fel de multe piese precum femeile, domnii sunt axați pe obiectele vestimentare de bază.

Cu ajutorul articolelor versatile, bărbații pot compune ținute impecabile, potrivite pentru zi sau seară. Pentru că felul în care te îmbraci spune multe despre tine și personalitatea ta, iată care sunt piesele vestimentare esențiale din garderoba masculină, pe care merită să le ai.

Blugi comozi

Articolele din denim nu se demodează niciodată. Asigură-te că incluzi în garderobă blugii comozi, care pot fi combinați atât în ținutele casual, cât și în cele elegante.

Pentru a nu da greș, optează pentru blugi în nuanțe închise, precum negru sau bleumarin și cel puțin un model deschis, în nuanțe de albastru. Blugii se asortează cu orice piesă vestimentară, de la tricou și bluză cu mânecă lungă, până la cămașă și sacou cambrat, ce transformă ținuta din casual în business.

Fiindcă blugii sunt disponibili în numeroase nuanțe și croieli, alege perechile care te avantajează și nu vei da greș. Poți accesoriza jeanșii cu o pereche de sneakers pentru bărbați sau cu mocasini și pantofi eleganți, în funcție de ținută și eveniment.

Cămașa albă

O altă piesă vestimentară esențială în garderoba masculină este cămașa. Un model versatil și popular pentru toate vârstele este cămașa albă, purtabilă pentru diferite evenimente. Cămașa albă se asortează ușor în ținutele de zi și seară, așa că poți să introduci un astfel de model în dressing.

Poartă cămașa albă într-o ținută casual, cu perechea preferată de blugi și cu sneakersi, pentru un outfit ideal de zi. Mergi la un eveniment care impune purtarea unei ținute elegante? Asortează cămașa albă cu pantaloni din stofă, sacou în aceeași culoare și pantofi din piele, pentru un look impecabil. Cămașa albă din in este perfectă pentru ținutele răcoroase de vară, de aceea o poți asorta cu pantaloni ¾ și o pereche de mocasini.

Geaca de piele

Fiindcă este important și ce porți pe deasupra articolelor vestimentare, merită să investești într-o geacă din piele, potrivită indiferent de anotimp. Geaca de piele este un articol purtabil, care se potrivește atât cu bluze și tricouri, cât și cu cămăși și pantaloni.

Pentru a nu da greș, alege o jachetă clasică din piele, fără multe fermoare sau ținte. În acest fel, te asiguri că geaca de piele nu se demodează niciodată. Dacă vrei să ieși în oraș și nu știi ce să alegi din dressing, poartă geaca de piele cu tricou simplu din bumbac, blugi simpli și adidași moderni. Adaugă un rucsac și ești gata de plecare!

Tricou cu guler

Tricoul este una dintre piesele cele mai versatile din garderoba domnilor. Motivul? Acesta se poartă cu orice – pantaloni scurți, jeanși și pantaloni de trening, în funcție de preferințe.

Deși există zeci de modele de tricouri, se recomandă purtarea tricourilor simple, din materiale de calitate. Un exemplu potrivit este tricoul cu guler, în nuanțe clasice de alb, negru sau nude.

Costum elegant

O altă piesă de rezistență în garderoba masculină este costumul elegant, care să-ți vină impecabil. Culorile clasice pentru costume sunt negru și bleumarin, care se potrivesc pentru orice eveniment formal.

Costumul trebuie să fie croit după măsurile tale, pentru un aspect impecabil. Poți să alegi costumul pentru evenimente de tip cocktail sau la ocazii formale.

Palton

Pe lângă jacheta subțire de piele, ai nevoie și de un palton care să-ți vină perfect. Există și paltoane subțiri, potrivite pentru primăvară sau toamnă dar și modele groase, din lână, care îți oferă confort suplimentar în timpul iernii.

Paltonul poate fi purtat peste cămașă sau pulover mai gros și arată excelent cu pantaloni casual sau eleganți. Optează pentru paltoane în nuanțe închise de gri, negru sau bleumarin, potrivite pentru orice ocazie și rezistente la uzură.

Bucură-te de aceste articole vestimentare masculine indiferent de sezon! Chiar dacă nu dispui de un buget generos, găsești sneakers ieftini și haine accesibile, potrivite pentru orice anotimp.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top