Now Reading
Ce culoare să alegi pentru vopsirea părului?

Ce culoare să alegi pentru vopsirea părului?

Revista Psychologies
ce-culoare-să-alegi-pentru-vopsirea-părului

Blond, roșcat sau brunet? Oricare dintre aceste variante poate fi noua ta culoare de păr. Însă, dacă îți dorești o schimbare cu adevărat, care să ți se potrivească, poți alege nuanța de vopsea în funcție de personalitatea ta. Astfel, noua ta culoare de păr va spune mai multe despre felul tău de a fi și va atrage cu siguranță privirile tuturor.

O personalitate puternică

Femeile puternice sunt cele pregătite să învingă orice barieră, fie că este vorba despre viața personală sau profesională. Sunt femei curajoase, care își exprimă părerea direct, având spiritul unui lider adevărat. Iar o culoare de păr reprezentativă pentru acest tipar de personalitate este castaniul cu tonuri roșiatice.

O personalitate vulcanică

 

Studiile au demonstrat că femeile cu părul vopsit multicolor sunt cele mai vulcanice. Acestea ies întotdeauna din tiparele clasice și știu să se facă auzite. Iar un păr vopsit în nuanțe de roz sau violet este potrivit pentru o femeie cu un stil de viață excentric și cu o personalitate vulcanică. Femeile cu părul multicolor știu să își trăiască viața și nu se tem de părerile celor din jur. Acestea folosesc diferite culori de vopsea de păr pentru a transmite mai multe despre felul lor de a fi și despre modul în care își trăiesc viața.

 

O personalitate optimistă

 

Femeile care au o atitudine pozitivă sunt cele care știu să vadă întotdeauna partea plină a paharului și care sunt deschise să exploreze întotdeauna noi oportunități. De asemenea, sunt persoane  de încredere, care sunt pregătite să își sprijine mereu  prietenii. Culoarea potrivită de păr pentru acest tipar de personalitate este blondul în tonuri calde, cum ar fi blondul miere.

O personalitate visătoare

Persoanele care au o fire visătoare sunt întotdeauna mult mai creative și deschise să încerce lucruri noi. De asemenea, femeile visătoare au și o sensibilitate aparte și o feminitate care le caracterizează. Tocmai de aceea, femeilor visătoare li se potrivesc tonurile roșcate, cum ar fi arămiul.

O personalitate energică

Femeile pline de energie sunt cele care au o viziune unică asupra lucrurilor, care știu să transmită o energie pozitivă și care se implică cu totul în proiecte sau în relații. Sunt persoane dedicate, dar care nu țin cont întotdeauna de reguli. Iar pentru astfel de femei, care debordează de energie, se potrivesc nuanțele aurii sau culorile pastelate, care exprimă perfect starea lor de spirit.

O personalitate pragmatică

De obicei, femeile pragmatice sunt conservatoare și analitice. Acestea analizează întotdeauna orice lucru, până la cel mai mic detaliu și au nevoie de răspunsuri concrete. De asemenea, femeile pragmatice sunt loiale, sincere și iubitoare. Iar nuanța potrivită de păr pentru acest tipar de personalitate este șatenul cenușiu.

O personalitate pasională

Femeile pasionale, seducătoare și îndrăznețe se fac remarcate extrem de ușor, prin temperamentul ușor vulcanic și prin ideile originale. În general, femeile pasionale sunt impulsive și greu de controlat, dar în același timp au o strălucire aparte și atrag întotdeauna atenția tuturor. Tocmai de aceea au nevoie de o culoare de păr care să le pună în evidență personalitatea, iar roșcatul aprins este alegerea ideală.

O personalitate serioasă

Femeile serioase, responsabile și foarte bine calculate, sunt orientate către latura umană a vieții, fiind pasionate de domenii precum psihologia, medicina sau pedagogia. De asemenea, acestea sunt persoane destul de analitice și uneori melancolice, inspirând un sentiment de respect în rândul bărbaților. Iar pentru femeile cu o astfel de personalitate, nuanța ideală de păr este brunetul.

O personalitate calmă

Femeile care preferă liniștea și echilibrul reușesc să își mențină calmul în orice situație, fie că este vorba de mediul profesional sau de viața personală. Acestea sunt calculate, optimiste și întotdeauna încearcă să rezolve totul pas cu pas, fără să creeze haos în jurul lor. Așa că pentru femeile care au o astfel de personalitate, cel mai potrivit ton de culoare pentru păr este blondul, fie că vorbim despre un blond deschis sau unul cu reflexe argintii.

Există câte o culoare de păr pentru orice tip de personalitate. Iar de multe ori culoarea pe care o alegem pentru părul nostru poate spune multe despre cine suntem, despre ce ne place și despre cum reacționăm. Așa că dacă îți dorești o schimbare de look și vrei să alegi o nuanță care să reflecte felul tău de a fi, te poți inspira din sugestiile de mai sus.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top