Now Reading
Ce ghete pentru copii să alegi pentru temperaturi scăzute?

Ce ghete pentru copii să alegi pentru temperaturi scăzute?

Revista Psychologies
ce-ghete-pentru-copii-să-alegi-pentru-temperaturi-scăzute

Atunci când trebuie să alegem ghete pentru copii potrivite pentru temperaturile scăzute din sezonul de toamnă-iarnă, trebuie să găsim acele modele potrivite, care să le ofere celor mici confort termic ridicat, comoditate și stabilitate, dar care să îi și încânte și să se bucure de ele atunci când le poartă.

Perfecte pentru cei mici sunt ghetele din piele naturală datorită impermeabilității, ghete cu talpă antiderapantă, din materiale de calitate, îmblănite, colorate și cu diverse printuri și imprimeuri. Optează pentru ghete copii cu șireturi, slip-on, scai, fermoar sau cataramă, pentru ca cei mici să se bucure de un grad ridicat de confort.

Ghete de iarnă pentru copii – alege modele îmblănite

copii-gheteO pereche de ghete copii îmblănite pentru sezonul rece de iarnă este absolut necesară. Acestea trebuie să fie confortabile, comode și să le ofere căldura necesară atunci când vremea de afară nu este tocmai prietenoasă. Varietatea de modele și de culori existente va bucura fiecare suflet mic, făcându-le zilele de joacă afară mai plăcute. O pereche de ghete îmblănite ideală pentru ca picioarele celor mici să nu se răcească sunt ghetele de trekking sau de zăpadă. Acestea sunt confecționate cu căptușeli potrivite și speciale pentru temperaturi scăzute.

Optează pentru modele din piele naturală

Calitatea ghetelor pentru copii este un criteriu important atunci când achiziționați o nouă pereche de ghete. Deși poate că sunt mai scumpe, ghetele pentru copii din piele naturală reprezintă alegerea ideală, deoarece acestea sunt mult mai rezistente, permit piciorului să respire. De asemenea sunt rezistente la apă, iar atunci când cei mici se vor juca în zăpadă sau păși în bălți, nu se vor uda. Ghetele din piele naturală sunt și extrem de comode, oferind sprijin și confort picioarelor celor mici. Un lucru extrem de benefic și de ajutor pentru toții părinții este faptul că încălțăminte din piele naturală este ușor de întreținut și de curățat.

O pereche de ghete din piele reușește să se mențină într-o stare impecabila pentru o perioadă îndelungată de timp. Nu se deteriorează repede și nici nu provoacă alergii.

Ghete la modă și comode – perfecte pentru temperaturi scăzute

gheteleAlege ghete pentru copii destinate activităților în aer liber, precum ghetele de trekking sau de zăpadă. Ghetele de trekking sau de drumeție sunt create din materiale rezistente, impermeabile și căptușite cu materiale confortabile și călduroase. Datorită unei bune aderențe a tălpii, dar și o grosime suficientă a acesteia, ghetele de drumeție sunt ideale atunci când cei mici petrec foarte mult timp afară, în zăpadă.

De asemenea, ghetele pentru zăpadă confecționate din materiale speciale, rezistente temperaturilor scăzute, cu o talpă snow contact, cu o membrană impermeabilă, călduroase și confortabile sunt perfecte pentru zilele de joacă a celor mici. Închiderea cu scai este de mare ajutor atunci când se grăbesc să iasă cât mai repede din casă.

ghete-pentru-copiiMagazinele CCC dispun de o gamă largă de ghete pentru copii, în toate mărimile, formele și culorile, cu scai, slip-on, șireturi sau fermoar, pentru toate gusturile și preferințele. Mergi în magazinele fizice CCC împreună cu cel mic și lasă-l să își aleagă el modelele preferate. Alege magazinul online CCC pentru a beneficia de articolele dorite în timp util și la prețuri accesibile atunci când nu-l poți scoate pe cel mic din casă.

Optează pentru o pereche de ghete pentru copii izolată, impermeabilă, combin-o cu haine călduroase și căciuli colorate și pufoase, pentru ca cel mic să se bucure de o zi de joacă sau o plimbare afară în cele mai bune condiții.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top