Now Reading
Cum alegi cadoul potrivit pentru cei dragi?

Cum alegi cadoul potrivit pentru cei dragi?

gabriela-moldovan
cum-alegi-cadoul-potrivit-pentru-cei-dragi

Cel mai minunat cadou pe care l-am primit vreodată … a fost acela cu care am putut să îmi aleg eu ce vreau. Până la urmă eu sunt cea care mă cunosc cel mai bine, nu? Bine, aici nu iau în calcul cele mai prețioase cadouri cu valoare sentimentală de neegalat, făcute, desenate, muncite, uneori nevoite a fi explicate pentru a-mi da seama ce sunt, de fapt, și anume micile surprize aducătoare de zâmbete de la copiii mei.

Revenind la ideea inițială, acum mulți ani am fost deosebit de încântată atunci când câteva magazine de produse și servicii de la noi din țară au adoptat ideea unui card cadou. Încântarea nu mi-a pălit deloc între timp, ba chiar mi-a crescut, mai ales zilele trecute când soțul meu – de altfel extrem de ușurat că scapă atât de simplu în procesul de luare a unei decizii de alegere cadou nevastă – m-a surprins cu un gift card la Clinica Eliade, clinica mea preferată de rejuvenare, recuperare și, mai ales, reechilibrare, că deh, am doi copii, ambii sub 5 ani, ambii cu personalitate puternică, glasuri zdravene și energie nesfârșită…

Avantajele unui gift card sunt semnificative:

  • persoana care face cadoul stă liniștită că sigur o nimerește, nu poate da greș, alegerea finală ramânând la dispoziția fericitului destinatar. În plus, economisește timp, nu mai e nevoie să umble prin magazine cu ochii în patru după vreun potențial cadou, nu intră în contact cu mulți oameni și nu se stresează referitor la reușita cadoului ales.
  • tot cumpărătorul, cel puțin la Clinica Eliade, are la dispoziție mai multe variante de preț, în funcție de bugetul de care dispune la momentul respectiv. De exemplu, poate opta pentru Gift Card Eliade 200 lei, pentru Gift Card Eliade 600 lei sau pentru alte variante de mijloc, așa cum a făcut al meu soț, deși eu știu sigur că putea mai mult. Dar poate la anu’. Spre binele lui. Și al întregii familii, desigur.
  • fericita persoană care primește un card cadou la Clinica Eliade are la dispoziție o întreagă gamă de servicii de care se poate bucura după pofta inimii, a oaselor, mușchilor și pielii. De asemenea, poate să descopere și să încerce servicii noi, neexperimentate până atunci, care să îi aducă o îmbunătățire semnificativă în calitatea vieții și să își formeze astfel o nouă rutină mai sănătoasă.

Prin serviciile clinicii Eliade te poți bucura de consultații online în iridologie, nutriție, psihoterapie și terapia florala Bach. Poți beneficia de evaluare posturologică, terapii de recuperare (kinetoterapie, pilates, fizioterapie), ozonoterapie, de numeroase tratamente corporale (bandă de alergare antigravitație, drenaj limfatic, masaj miofascial, terapie cu vibrații și infraroșii), dermato-cosmetică facială (peeling, microdermabraziune, tratament oxigen, radiofrecvență, infiltrații) și multe alte proceduri ale căror beneficii sunt frumos și clar explicate pe site. Clientul este evaluat și tratat pe toate planurile, la nivel energetic, psihoemoțional și fizic, într-o abordare multidisciplinară. În felul acesta, după câteva proceduri efectuate am reușit să mă simt în formă, să am o masă musculară mai mare, o greutate mai mică, un tonus mai bun, un nivel de energie superior și o stare de spirit pozitivă din care a devenit greu să mă scoți. Îi port multă recunoștință acestei clinici minunate și sper să se întâmple astfel de lucruri bune cât mai multor persoane.

Echipa clinicii este formată din profesioniști, majoritatea fiind medici sau terapeuți, cu o vastă experiență în domeniile în care activează, iar faptul că personalizează serviciile în funcție de nevoia fiecărui individ în parte este un mare plus pentru mine. De asemenea, ambientul plăcut, cald, armonios, cu dotări de ultimă generație, curățenia desăvârșită, profesionalismul, discreția, empatia și dedicarea sunt prezente și plăcut resimțite în această clinică.

Procesul de achiziție al unui astfel de card cadou este foarte simplu. Intri pe site la adresa eliadeshop.ro/produs/gift-cards/gift-card-eliade/ , alegi valoarea cadoului dorit din căsuța cu variantele de prețuri, dai click pe Adaugă în coș și gata. Apoi, din coșul de cumpărături poți alege să continui cumpărăturile dacă mai dorești altceva sau click pe Checkout spre finalizare comandă, unde, după ce completezi datele personale, poți face plata și finaliza comanda. Durează foarte puțin, iar reușita este garantată.

Gift Card Eliade rămâne pentru mine cadoul reușit întotdeauna, pentru oricine: rude, prieteni, parteneri de afaceri sau angajați. Pentru că prin el oferi stare de bine, relaxare, sănătate și frumusețe. O experiență transformațională. Pentru că nu contează dacă ești bărbat sau femeie, dacă ești părinte sau nu, dacă lucrezi într-o multinațională, într-o firmă mică sau stai acasă momentan, dacă îți plac pisicile sau câinii, asculți jazz sau disco, îți place să mergi la teatru sau preferi un film bun văzut de acasă, contează doar nevoia ta de bine, iar aceasta este comună, diferența făcând-o chiar tu prin serviciul de wellness ales.

Pontul de sărbători: nu uita că o alegere inspirată devine întotdeauna un motiv de bucurie, iar cadoul ideal este posibilitatea de a alege.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top