Now Reading
Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică?

Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică?

Revista Psychologies
cum-tratăm-cancerul-cu-ajutorul-medicinei-integrative-și-soluții-din-medicina-biologică

Aproximativ 95.000 de cazuri noi de cancer au fost estimate în 2020, în România, și în jur de 54.000 de decese cauzate de aceeași boală. Numărul de cazuri se încadrează în media europeană, însă țara noastră are o mortalitate mai mare și în creștere. 

Pentru tratarea cancerelor și nu numai, în state europene precum Germania, Franța sau Elveția, unele asigurări de sănătate acoperă și costurile terapiilor integrative sau combinarea acestora cu cele tradiționale. Dr. Thomas Rau, unul dintre pionierii medicinei biologice, vine în România, între 27 și 29 aprilie, pentru a le vorbi medicilor de diferite specializări despre cele mai noi terapii și subiecte de actualitate din domeniu. Printre ele, se numără tratarea cancerelor, bolilor autoimune și a sindromului de colon iritabil. 

„L-am cunoscut pe Dr. Thomas Rau ȋn anul 2019, la «Săptămâna Medicală din Baden-Baden», unde vorbea despre efectul devastator al acumulării toxinelor (în sânge și urină) în cazurile grave de sindrom de colon iritabil și al patologiilor oncologice. De asemenea, vorbea și despre soluțiile de medicină integrativă și biologică pe care le aplică ȋn clinica lui din Elveția. Ne-a prezentat rezultatele excelente în cazuri bine documentate de ameliorare și vindecare a unor patologii grave. Anul trecut, ȋn urma mai multor întâlniri, la conferințe de specialitate, am semnat un contract de reprezentare ȋn România al clinicii Sonneberg Biomedical Health Hotel din Elveția. Am vizitat clinica, împreună cu Dr. Manuela Udrea, medicul coordonator al QUANTICA720°, pentru ȋnvățarea soluțiilor terapeutice pe care le aplică acolo și a tratării intensive a pacienților noștri, în Elveția. Sunt foarte bucuros să fim aproape de Dr. Thomas Rau și să-l avem ca mentor și profesor pentru medicii clinicii noastre. Este un pas important și pentru pacienții români, care pot beneficia mai ușor de aceste terapii”, spune Bogdan Prăjișteanu, fondator și CEO QUANTICA720°. 

Prof. Dr. Thomas Rau M.D. a studiat medicina la Universitatea din Berna, principala facultate de Medicină din Elveția, și a promovat examenele medicale finale, ȋn SUA, ȋn 1976. Și-a început cariera în reumatologie, medicină internă și generală și a lucrat ca medic convențional până ȋn 1992. În acea perioadă, Dr. Rau a observat că medicina clasică nu este suficientă, în toate cazurile, și a început să studieze terapiile naturale. După ce le-a integrat în tratamentele pacienților săi, a văzut la aceștia progrese remarcabile. Astfel, a continuat prin a-și dezvolta propria teorie, numită medicină biologică, și bazată pe detoxifierea, alimentația, digestia și întărirea sistemului imunitar. Tratamentul cu medicina biologică poate fi o alternativă la tratamentul clasic, dar poate co-exista și cu tratamentul clasic, susținând pacientul pe parcursul ședințelor de chimioterapie/ radioterapie din punct de vedere imunitar, hormonal și energetic. 

Ȋn ultimele trei decenii, dr. Rau a tratat zeci de mii de pacienți din toată lumea, cu diferite afecțiuni. În același timp, a scris articole și cărți despre acest domeniu foarte important al medicinei, dar a și predat teoria și practicile sale altor medici. 

Masterclass cu medicii din România

În perioada 27 – 29 aprilie, Dr. Thomas Rau vine ȋn România, pentru a susține un masterclass. Evenimentul este organizat de clinica de Medicină Integrativă QUANTICA720°, singurul partener român al clinicii elvețiene Biomed Sonnenberg, fondată de Prof. Dr. Thomas Rau. 

Prima zi va cuprinde o conferință publică, de patru ore, deschisă tuturor celor interesați să afle mai multe informații despre terapiile naturale. Pe 28 aprilie, de la 9:00 la 18:00, va avea loc seminarul medical specializat, unde sunt așteptați medici de medicină integrativă, complementară, homeopată, biologică, de reabilitare, internă, reumatologie, boli autoimune, oncologie și paliație. Conferința și seminarul se vor ține la Hotel Grand Continental (Calea Victoriei, 56). 

În cea de-a treia zi, pe 29 aprilie, dr. Rau va oferi consultații medicale pacienților români, ȋn Clinica QUANTICA720°. 

  • 27.04 – Conferință publică – 14:00-18:00 (include Coffee Break)
  • 28.04 – Seminar medical specializat – 09:00-18:00 (include prânz între orele 13:30 – 14:30 și două Coffee Break)
  • 29.04 – Consultații medicale oferite de Dr. Thomas Rau – 09:00-18:00, clinica de Medicină Integrativă QUANTICA720°)

Mai multe informații despre eveniment, ȋnscrieri și participare găsiți aici: https://www.quantica720.ro/page/dr-health720

******************************************************************************

Clinica de medicină integrativă Quantica720° oferă investigații medicale și terapii 360° pentru creșterea competenței imunitare prin detoxifiere celulară, curățarea organismului de micro-organisme patogene, drenaj general, resetarea funcțiilor celulare, imuno-modulare, imuno-stimulare și regenerare celulară. Printre afecțiunile tratate se numără alergii, intoleranțe alimentare, oboseală cronică, insomnii, reumatism, diabet, hipertensiune arterială, probleme digestive, afecțiuni dermatologice și toate tipurile de durere, patologie oncologică, patologie post-Covid.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top