Now Reading
DENT ESTET – Arta de a crea un zâmbet perfect

DENT ESTET – Arta de a crea un zâmbet perfect

Revista Psychologies
dent-estet-arta-de-a-crea-un-zâmbet-perfect

Zâmbetul este expresia unor emoții pozitive. Atunci când zâmbim, încrederea în noi crește, stresul se reduce, suntem mai sociabili, atractivi, productivi. Statisticile arată că doar 30% dintre adulți zâmbesc de mai mult 20 de ori pe zi, în timp ce copiii o fac și de 400 de ori pe zi.

Astăzi, stomatologia digitală și tratamentele de estetică dentară îți pot oferi zâmbetul natural pe care ți-l dorești, dar și o bună sănătate orală, esențială pentru starea ta de bine. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să te adresezi unui specialist în estetică dentară sau ortodonție, care va alege cea mai bună soluție de tratament, în funcție de personalitate și de starea de sănătate orală. În cadrul clinicilor DENT ESTET, poți obține o transformare completă a zâmbetului tău cu ajutorul stomatologiei 4D, a tratamentelor de estetică dentară sau a celor ortodontice.

Tehnologia MODJAW™️ – stomatologie 4D pentru cele mai bune rezultate

Cu ajutorul acestui scanner performant, care nu utilizează raze X, medicul stomatolog înregistrează digital mișcările funcționale ale maxilarelor și creează o „clonă” digitală a aparatului dento-maxilar. Te vei bucura astfel de tratamente complet personalizate menite să corecteze malocluziile (mușcătura incorectă), dinții strâmbi sau cu spații interdentare, dar și alte probleme dentare.

Poza-Modjaw-psychologies

Aparate dentare invizibile

Aparatele dentare invizibile (alignerele) permit personalizarea completă a gutierelor transparente. Gutierele pot fi îndepărtate pentru o igienizare dentară corectă și pentru a mânca. În plus, ele evită cele mai comune probleme ale aparatului dentar clasic: abraziunea dentară, decolorarea dinților, decalcifierea smalțului. Medicii ortodonți au observat că cei care optează pentru alignere experimentează o creștere a încrederii în sine cu fiecare vizită la cabinetul stomatologic. Motivul este simplu: poți vedea cum zâmbetul tău se transformă de la o zi la alta.

Dinți curați și sănătoși cu tehnologia EMS

Placa bacteriană și tartrul sunt principalele cauze ale apariției cariilor și bolii parodontale. Cu ajutorul Guided Biofilm Therapy (GBT), o tehnologie profilactică creată de compania elvețiană EMS, placa bacteriană este îndepărtată 100%, atât de pe suprafața dinților, cât și subgingival, într-un mod extrem de confortabil (apa este călduță, iar pulberea utilizată pentru igienizare are o acțiune blândă și eficientă). Astfel putem preveni apariția cariilor sau le putem identifica în stadiul incipient și ne putem bucura de o bună sănătate orală pe termen lung. Poți apela la igienizarea profesională EMS și dacă ai coroane sau fațete dentare și chiar aparat dentar.

Albirea dentară profesională

Cu ajutorul unor lasere performante, dinții îngălbeniți sau pătați se albesc cu 6 până la 12 nuanțe de alb. Epic™ Biolase este una dintre cele mai avansate și eficiente metode de albire profesională disponibile în prezent, în timp ce lampa Zoom Advanced Power este numărul 1 pe piața aparatelor de albire profesională din Statele Unite. Albirea dentară poate fi realizată și la domiciliu, cu gutiere Opalescence, însă este nevoie de sfatul medicului stomatolog în acest sens.

5 atuuri ale fațetelor dentare premium

Cu fațetele dentare putem corecta imperfecțiuni estetice (forma și dimensiunea dinților naturali sau spații interdentare mari sau mici), dar și aspecte de ordin medical, precum traumatisme dentare sau leziuni carioase.

Fațetele dentare premium vin cu o serie de avantaje: aspectul natural (datorat materialelor de înaltă calitate); rezistență la pătare (datorită ceramicii din care sunt realizate, cu suprafață antiaderentă, fațetele sunt rezistente la agenții care pătează, precum cafeaua, vinul roșu, nicotina); durabilitate ridicată (îngrijite corespunzător acasă și urmând planul de mentenanță, fațetele din ceramică pot rezista chiar și 15-20 de ani, fără a fi schimbate); versatilitate (poți alege dintr-o multitudine de opțiuni de nuanțe de alb); tratament non-invaziv (stomatologia digitală permite medicului să realizeze o pregătire minim-invazivă a dinților, în vederea cimentării fațetei, existând și soluția fațetelor No-prep, respectiv fără pregătire în prealabil).

„Indiferent de tratamentul de care ai nevoie, este important să te informezi foarte bine înainte de a alege. O echipă care colaborează interdisciplinar salvează o mare parte din timpul pacientului și îi oferă o experiență mult mai plăcută. Marile avantaje ale folosirii tehnologiei digitale sunt predictibilitatea, calitatea și rata zero de eșec: surpriza redescoperirii zâmbetului va fi întotdeauna plăcută, iar lacrimile doar de fericire.”, spune dr. Cristian Csapo-Martinescu, medic protetician și implantolog în cadrul DENT ESTET.

Prevenția e cea mai ușoară cale pentru a ne asigura că avem o bună sănătate orală: să nu uităm deci de controalele de specialitate la medicul dentist, efectuate cel puțin o dată la șase luni, sau de ședințele de profilaxie, necesare pentru îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului, ce pot cauza afecțiuni orale serioase.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top