Now Reading
Rujul ideal pentru personalitatea ta: cum să alegi

Rujul ideal pentru personalitatea ta: cum să alegi

Revista Psychologies
Rujul ideal pentru personalitatea ta: cum să alegi

Alegerea rujului se face cu atenție, la fel ca și alegerea fardului de pleoape. Rujul este unul dintre cele mai căutate atribute în aspectul unei femei și trebuie să fie selectat astfel încât să ofere un plus de tinerețe.

Prin culoarea sa, rujul îți poate reîmprospăta imaginea, sau din contră poate adăuga câțiva ani la vârsta ta. Având în vedere asta, trebuie de ales un ruj potrivit tenului, ochilor și părului.

De regulă prin folosirea unui ruj luxos, de calitate înaltă, se poate obține un machiaj mai bun. Tonul de ruj contează foarte mult mai ales la femeile cu vârsta peste 45 de ani, deoarece el are o influență generală asupra machiajului.

Rujul hidratant cu ingrediente naturale –  Culori care te fac mai fericită!

Buzele roșii rămân pentru totdeauna clasice și atemporale. Prin urmare, de Crăciun și Anul Nou cu această alegere nu vei putea da greș niciodată. Pentru a avea un look emblematic este nevoie de un ruj hidratant de brand, care să ofere o acoperire mată și să aibă o textură cremoasă. Astfel de rujuri cremă, mate au cel mai mare procentaj de coloranți, acoperă perfect buzele și rezistă foarte bine un timp îndelungat.

O altă culoare în trend este burgundy – un vișiniu frumos cu efect aparte, ce pare că maturizează aspectul. Pentru femeile cu tenul deschis sunt recomandate nuanțele de ruj roz și fucsia. Tonurile de roz sunt tinerești, ele creează o imagine de tandrețe și bunătate oricărei femei, indiferent de vârstă. În plus, rozul este și jucăuș, sexy și provocator în același timp.

Culoarea maro la ruj nu este indicată după vârsta de 45 de ani, deoarece ea face ca și pielea să arate mai palidă decât este în realitate. Acest lucru este valabil și pentru rujul în tonuri de ciocolată neagră. Prin urmare, astfel de nuanțe sunt pentru femeile mai tinere.

În cazul femeilor cu tenul întunecat sunt indicate nuanțele de ruj nude și pudră bej ce pot întineri aspectul în ansamblu. Rujul în nuanțe neutre poate face o femeie să pară mai reținută, să arate că vrea să fie luată în serios. Nuanțele neutre se potrivesc practic în orice ocazie și cu orice culoare de îmbrăcăminte.

Rujul ideal pentru personalitatea ta: cum să alegi

Culoarea portocalie la ruj este folosită de puține persoane cu vârsta peste 45 de ani, ea subliniază semnele de îmbătrânire prematură de pe față și de aceea poate fi indicată doar femeilor cu un ten impecabil, tânăr, lipsit de riduri de expresie. Femeile tinere pot folosi ruj portocaliu sau corai, dacă își doresc să pară un pic mai mature. Alte culori, puțin mai excentrice, sunt iubite de femeile care au o personalitate puternică și care adoră să iasă în evidență.

Și luciul de buze este folosit frecvent în machiaj, el este hidratant, are un procent mai redus de coloranți și mai mare de uleiuri. Poate conține acid hialuronic, unt de Shea, dar și anumite ingrediente vegane, unele fiind alternative ale colagenului. Un astfel de produs de marcă este transparent și strălucitor, are un efect senzațional asupra machiajului.

Gloss-ul cremă oferă un plus de strălucire buzelor, are lanolină și un sclipici care poate fi colorat sau incolor. Gloss-ul transparent spune multe despre personalitatea unei femei, indică seriozitate și calm. El se folosește simplu sau deasupra buzelor care au fost deja conturate atent cu un ruj în culoarea potrivită.

În magazinele online poți găsi diferite tipuri de ruj și balsam de buze de calitate înaltă, unele în ediție limitată care hrănesc buzele timp de 12 ore.

Astfel de produse sunt indispensabile pentru geanta unei femei și au efect hidratant excelent, care ține câteva ore. Ele se pot găsi la prețuri accesibile în e-shop-uri cu produse de beauty, pot să apară în seturi de rujuri, seturi de produse de machiaj, seturi cadou, seturi romantice de buze și calendare de Crăciun pentru un look perfect. Toate produsele sunt de brand, de calitate înaltă, păstrează buzele fine pe tot parcursul zilei.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top