Now Reading
Ivatherm lansează ivaRG, dedicată corectării și prevenirii semnelor îmbătrânirii

Ivatherm lansează ivaRG, dedicată corectării și prevenirii semnelor îmbătrânirii

Revista Psychologies
ivatherm-lansează-ivarg-dedicată-corectării-și-prevenirii-semnelor-îmbătrânirii

Inovația gamei este combinația sinergică, patentată, de ingrediente inovatoare cu eficiență demonstrată în reducerea liniilor fine, a ridurilor, în estomparea cearcănelor și a petelor pigmentare.

Upgrade your routine este invitația specialiștilor Ivatherm de a-ți reinventa ritualul zilnic de îngrijire, hidratare și întinerire a pielii. Rutina inovatoare ivaRG este alcătuită din: Crema de zi regenerantă cu SPF 30, Crema contur de ochi regenerantă și Crema de noapte regenerantă. Gama este destinată tuturor tipurilor de piele sensibilă și conține ingrediente de ultimă generație: Granactive Retinoid, o formă superioară de retinol, extract din prună de Kakadu, cea mai bogată sursă de VItamina C din lume, acid hialuronic cu masă moleculară mică, extract de ciupercă Chaga, extract de Swiss Pine și fermentul probiotic Lactobacillus Ferment.

„IvaRG conține cele mai inovatoare ingrediente active în concentrații maxim eficiente. Cremele sunt formulate cu 90% ingrediente naturale, nu conțin parfum și au ambalaje sustenabile. Combinațiile sinergice din cele trei creme au rezultate spectaculoase în întinerirea pielii, ingredientele fiind potențate de proprietățile extraordinare ale Apei Termale Herculane. Efectele folosirii produselor se văd din prima zi. Pielea devine mai hidratată, fermă, elastică, ridurile fine se diminuează și petele se estompează”, spune dr. Rucsandra Hurezeanu, fondatoare și CEO Ivatherm.

Studiile arată că începând cu vârsta de 28 de ani, colagenul și elastina încep să se degradeze. Apar treptat liniile fine, pielea devine ternă, iar reînnoirea celulară se produce mai lent. La 40 de ani, din cauza procesului fiziologic de îmbătrânire și a expunerii la soare, dermul se subțiază, bariera hidrolipidică se alterează, apar ridurile și petele pigmentare. Pentru a preveni și a corecta semnele de îmbătrânire, cercetătorii Ivatherm au creat gama ivaRG, cu formule bogate în ingrediente active ce regenerează țesutul cutanat, diminuează liniile fine și ridurile și estompează petele pigmentare.

Crema de zi regenerantă cu SPF30 ivaRG are la bază o combinație brevetată ce conține: Apa Termală Herculane, acid hialuronic cu masa moleculară mică și vitamina C din prune de Kakadu. Extractul de Kakadu este un superfruct din Australia, cea mai bogată sursă de VItamina C din lume și un antioxidant puternic ce protejează, îmbunătățește aspectul pielii și previne apariția ridurilor. Acidul hialuronic cu masa moleculară mică pătrunde adânc în piele, hidratează și crește fermitatea pielii prin stimularea sintezei de colagen. Extractul de Swiss Pine, bogat în pinosilvină, reduce roșeața locală, diminuează petele pigmentare și uniformizează culoare pielii. Datorită acestei formule, crema de zi ivaRG reduce liniile fine, ridurile și petele pigmentare prin combaterea stresului oxidativ la nivel celular, crește fermitatea și luminozitatea pielii prin stimularea sintezei de acid hialuronic si colagen și asigură protecție solară ridicată.

Ingredientul-cheie din Crema contur de ochi regenerantă ivaRG este extractul de ciupercă Chaga, un super ingredient bogat în polifenoli cu efect antiinflamator, care stimulează producția de colagen, îmbunătățește circulația și întărește rețeaua microvasculară, reducând cearcănele. Studiile arată că extractul de ciupercă Chaga reduce intensitatea culorii cearcănelor cu până la 78%. Formula sa diminuează liniile fine și ridurile din jurul ochilor, reduce pungile și cearcănele și crește luminozitatea pielii.

Crema de noapte regenerantă ivaRG conține retinol în forma lui esterică, Granactive Retinoid, cu eficiență demonstrată clinic. Studiile arată că Granactive Retinoid reduce liniile fine și ridurile cu 60% în 14 zile și petele pigmentare cu până la 50% în 28 de zile. Granactive Retinoid prezintă proprietăți superioare retinolului, este mai stabil, nu produce iritații deoarece se leagă direct de receptorii acidului retinoic, fără a mai necesita trecerea prin lanțul de metabolizare. Pielea este mai hidratată, mai fermă și mai luminoasă, liniile fine, ridurile și petele pigmentare se diminuează.

Noua gamă ivaRG este disponibilă acum în farmacii și pe www.ivatherm.ro.

Ivatherm este prima companie românească de dermatocosmetice, fiind înființată în 2005 de dr. Rucsandra Hurezeanu. Produsele sunt dermocosmetice cu Apă Termală Herculane, special create pentru pielea sensibilă, prescrise de medicii dermatologi și vândute în farmacii. Cu un portofoliu de peste 70 de produse și prezentă în 15 țări din Europa, Asia și Orientul Mijlociu, Ivatherm își asumă responsabilitatea în alegerea ingredientelor și ambalajelor, în așa fel încât produsele brandului să fie cât mai naturale, sustenabile, din surse alese cu grijă.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top