Now Reading
Minunata lume nouă a frumuseții: FOREO anunță cele mai mari tendințe care vor domina categoria de frumusețe în 2022

Minunata lume nouă a frumuseții: FOREO anunță cele mai mari tendințe care vor domina categoria de frumusețe în 2022

Revista Psychologies
minunata-lume-nouă-a-frumuseții-foreo-anunță-cele-mai-mari-tendințe-care-vor-domina-categoria-de-frumusețe-în-2022

După încheierea anului 2021 cu vânzări record și cu un număr uimitor de 35 de milioane de clienți, puternica companie suedeză de beauty-tech FOREO a lansat astăzi raportul său anual de tendințe direct de la Institutul FOREO din Stockholm. Brandul de skin-tech cu cea mai rapidă creștere din lume a câștigat titlul de cel mai vizualizat instrument de îngrijire a pielii din lume pe TikTok și a devenit rapid o sursă de referință pentru tot ceea ce privește frumusețea.

„În anii precedenți, am văzut evoluții rapide în tehnologie care au dat naștere unor tendințe în industria frumuseții, însă 2022 este destul de diferit, deoarece vom vedea tendințe care se formează în urmă unei schimbări de mentalitate. Consumatorii de frumusețe caută soluții inteligente acasă, dar care oferă rezultate la nivel de spa, așa că cererea pentru produsele FOREO a crescut vertiginos, dând naștere celei mai mari tendințe care va lovi industria frumuseții în următorii cinci ani – cea non-invazivă, fără durere”, explică Boris Trupcevic, CEO FOREO.

De la îngrijirea barierei pielii și rutine DIY până la o nouă eră de tratamente cryo-boosted și fitness pentru piele – iată tot ce trebuie să știi în 2022 pentru a rămâne în fruntea trendurilor și a obține cea mai bună piele din viața ta.

1. FRUMUSEȚE NON-INVAZIVĂ

În anii 1960, chirurgia plastică a devenit predominantă și am fost condiționați să credem că operațiile dureroase și costisitoare sunt singura modalitate de a reda tinerețea pielii noastre. Cu toate acestea, 2022 aduce o nouă perspectivă asupra frumuseții, una care se referă la îngrijirea de sine și de a ne simți bine. Oamenii aleg acum tratamente beauty-tech fără durere, cu rezultate vizibile pe termen lung, în locul unei intervenții chirurgicale rapide alimentată de durere și risc.

În 2021, FOREO a înregistrat o creștere dramatică a cererii pentru BEAR, primul dispozitiv medical cu microcurent aprobat de FDA cu Anti-Shock System™, ceea ce îl face cel mai sigur dispozitiv cu microcurent disponibil. BEAR combină tehnologia electrizantă cu microcurent pentru o piele mai fermă și mai strălucitoare cu pulsațiile T-sonic marca FOREO pentru a oferi cea mai energizantă față de până acum. Campionul anti-îmbătrânire de la FOREO stimulează și tonifiază pielea, țintind semnele de îmbătrânire și îți oferă un ten mai ferm în doar câteva minute, demascând o dată și pentru totdeauna mitul potrivit căruia chirurgia plastică este singura modalitate de a elimina amprenta pe care a lăsat-o timpul asupra pielii.

2. HRĂNIREA PIELII

Acneea provocată de mască și hiperpigmentarea au devenit principalii suspecți atunci când vine vorba de problemele pielii. În eforturile de a gestiona aceste condiții incomode, mulți vor apela la ingrediente agresive, cum ar fi retinoizii și acizii de exfoliere, care se pot transforma într-o iritație gravă a pielii. Este timpul pentru grija și hrănirea pielii – la propriu. Una dintre cele mai mari tendințe în anul următor sunt cosmeticele DIY.

Potrivit Euromonitor, 41% dintre consumatorii globali de frumusețe folosesc lunar un produs „de casă”. Datele arată că au crescut căutările pentru măști de față DIY cu 233% și, în plus, termenul de căutare „facial acasă” a crescut cu 115%.

Având în vedere cererea în creștere pentru Imagination de la FOREO, prima și singura bază de măști DIY din lume, gigantul suedez de skin-tech este sigur că acest trend este aici pentru a rămâne. Formulă de bază hidratantă de la FOREO, creată cu atenție pentru a se amesteca perfect cu ingredientele proaspete din propria bucătărie, oferă un lot proaspăt de îngrijire a pielii acasă în fiecare zi, hrănind literalmente pielea.

3. PROTECȚIA BARIEREI PIELII

Fiind cu siguranță cuvântul cheie al scenei de frumusețe 2022, bariera pielii (sau stratul cornos) este stratul exterior al pielii tale care reține umezeala și protejează pielea de toxinele din mediu. Bariera pielii tale este deteriorată atunci când uleiurile naturale sunt îndepărtate ca urmare a utilizării unui cleanser dur, acizi și produse topice pentru acnee și, odată ce bariera pielii își pierde puterea de luptă, pielea ta rămâne sensibilă și mai predispusă la roșeață și iritație.

2022 pune accentul pe produsele cosmetice care conțin ceramide care sigilează pielea și creează un strat protector cu beneficii suplimentare anti-îmbătrânire. Cu toate acestea, FOREO avertizează că niciun ingredient nu poate repara complet deteriorarea barierei cutanate, subliniind că cel mai bun mod de a vă proteja pielea este prevenirea. Unul dintre cei mai mari vinovați ai barierei pielii deteriorate este exfolierea excesivă și curățarea dură, motiv pentru care iconicul LUNA 3 de la FOREO strălucește cu adevărat. Gama LUNA de la FOREO dispune de perii moi din silicon pentru a îți asigura o curățare profundă, dar delicată, lăsând bariera pielii intactă, eliminând în același timp până la 99,5% din toxinele acumulate (urme de machiaj, exces de sebum și celule moarte).

4. CRIOTERAPIA

Anul acesta, industria frumuseții prinde din urmă ceea ce FOREO a dezvăluit acestei lumi în 2018, când a schimbat ce reprezentau măștile pentru totdeauna. Un alt trend care apare în urma unei schimbări de mentalitate și își dorește nu numai să arate, ci și să se simtă grozav, crioterapia este un tratament care folosește temperaturi scăzute pentru a revigora pielea. Temperaturile scăzute fac ca vasele de sânge să se contracte și porii să se micșoreze, oferind pielii un aspect mai ferm și întinerit. Dacă ai căutat vreodată cuburi de gheață sau o lingură înghețată pentru a îți calma zona de sub ochi după o noapte în oraș, cunoști starea de bine pe care răcirea o aduce pielii, precum și de rezultatele instantanee pe care le poți observa în oglindă.

UFO 2 de la FOREO, unul dintre cele mai bine produse ale brandului din toate timpurile, este un instrument de tehnologie a pielii cu adevărat excepțional, care vă hrănește atât corpul, cât și mintea. Ambalat sub forma unui disc drăguț, dar puternic, acest dispozitiv facial supraalimentat de 2 minute combină termoterapia, crioterapia, lumini LED și celebrele pulsații T-sonic pentru a oferi rezultate la nivel profesional în cel mai scurt timp. Cel mai tare hack de îngrijire a pielii de la FOREO, crioterapia, reduce vizibil umflarea, micșorează porii, ridică și tonifiaza pielea pentru a elimina semnele de îmbătrânire. Aplicarea măștii de față cu UFO 2 îmbunătățește nivelul de umiditate a pielii cu 126% după numai 90 de secunde și, deoarece nimic nu se irosește la suprafață, efectul durează până la 6 ore, în timp ce UFO 2 s-a dovedit clinic că reduce semnificativ aspectul ridurilor în doar șapte zile.

Anika Sekhri, manager al marketingului de produse la Institutul FOREO crede că 2022 va vedea o nouă eră a frumuseții, cu unele dintre cele mai mari schimbări pe care le-am văzut în ultimii ani: „Tendințele pe care le vom vedea dominând conversațiile și feed-urile sociale în 2022 vor fi un amestec revoluționar de inovații tehnologice, ingrediente surprinzătoare care ar putea sta în bucătăria ta și, cel mai important, trecerea de la frumusețea de sine stătătoare la frumusețea ca parte importantă a bunăstării. FOREO se situează pe locul 3 în clasamentul global al mărcilor de îngrijire a pielii, cu 6.851.000 de căutări la nivel mondial, confirmând astfel că tehnologia de frumusețe va continua să conducă viitorul frumuseții, iar faptul ca un brand de skin-tech este listat alături de nouă companii de cosmetice este un semnal clar că vremurile se schimbă.”

Pentru a afla mai multe despre FOREO, brandul de tehnologie de frumusețe cu cea mai rapidă creștere din lume, și pentru a fi la curent cu creșterea și inovațiile viitoare, vizitați www.foreo.com sau urmăriți @FOREO. În plus, pentru a descărca cel mai recent raport de frumusețe al FOREO, faceți click aici.

Despre FOREO:

FOREO, pionierul tehnologiei de frumusețe, combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atât timp, cât și bani, oferind în același timp rezultate premium de îngrijire a pielii și frumusețe. Terapia cu lumină LED, Termoterapia, Crioterapia, Microcurentul, pulsații T-Sonic – aceste tehnologii revoluționare nu mai aparțin domeniului science-fiction, ci sunt acum o realitate. Și cea mai recentă descoperire? Un tratament facial complet care durează doar 6 minute, oferind rezultate la nivel de spa în 3 pași simpli. Începe cu LUNA 3 și curățarea feței timp de 1 minut, urmat de UFO 2 cu supraalimentare facială de 2 minute pentru a infuza ingrediente în cele mai profunde straturi ale pielii și termină cu BEAR, cel mai sigur dispozitiv cu microcurent din lume, pentru acea tonifiere energizantă a feței! Bine ați venit în lumea FOREO.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top