Now Reading
Niacinamida și vitamina C, ingrediente-superstar pentru sănătatea și luminozitatea pielii

Niacinamida și vitamina C, ingrediente-superstar pentru sănătatea și luminozitatea pielii

Revista Psychologies
niacinamida-și-vitamina-c-ingrediente-superstar-pentru-sănătatea-și-luminozitatea-pielii

Pielea este cel mai mare organ al corpului, legătura personală dintre interior și exterior, inclusiv la nivelul emoțiilor, iar orice dezechilibru în aspectul tenului se reflectă, inevitabil, la nivel psihologic.

Două ingrediente esențiale pentru sănătatea pielii sunt niacinamida și vitamina C.

Ele îi reîmprospătează textura, micșorează dimensiunea porilor, măresc producția de colagen și oferă pielii o strălucire tinerească. În plus, cele două ingrediente-superstar sunt eficiente împotriva petelor pigmentare, îmbunătățesc nuanța pielii și oferă protecție antioxidantă împotriva radicalilor liberi.

Niacinamida este o versiune a vitaminei B3, cu proprietăți antiinflamatorii, antiaging și care reglează secreția de sebum. Este folosită în tratarea acneei și a eczemelor, ajută la construirea proteinelor din piele și la blocarea umidității, prevenind daunele cauzate de vânt, praf, raze ultraviolete ori substanțe chimice.

Niacinamida aduce beneficii tuturor tipurilor de ten – uscat, mixt, matur, gras, sensibil și acneic – și contribuie la construirea cheratinei, proteină care menține pielea fermă și sănătoasă. De asemenea, niacinamida minimizează ridurile fine, apărute odată cu vârsta, precum și din cauza expunerii excesive la soare.

Micronutrienții precum vitamina B3 pot fi obținuți și din alimente, precum carne de pui, curcan sau vită, somon și ton, lapte, orez, bulgur, linte, broccoli, roșii, semințe de dovleac. Totuși, substanțele nutritive din dietă nu au întotdeauna un impact direct asupra sănătății generale a pielii. De aceea, este indicat să utilizezi niacinamida sub formă de geluri, serumuri ori creme pentru a rezolva problemele pielii.

THE BETTER B

În general, serurile care conțin niacinamidă se aplică după tonifierea tenului, înainte de hidratare. Unul dintre serurile noastre preferate, pentru o piele luminoasă, uniformă și sănătoasă este THE BETTER B NIACINAMIDE SERUM de la Barbara Sturm și se găsește la SAVIN’SKIN.

Pe lângă niacinamidă, serul conține ectoină – un aminoacid care protejează împotriva hiperpigmentării și a îmbătrânirii premature a pielii – și plancton, care ajută la întărirea barierei cutanate. Pentru a amplifica efectul antioxidant, pe lângă THE BETTER B NIACINAMIDE SERUM îți recomandăm să folosești THE GOOD C – VITAMIN C SERUM de la Dr. Barbara Sturm.

THE GOOD C VITAMIN SERUM

Serul conține formula brevetată de vitamina C în trei variante prietenoase cu pielea: Vitamina C THD solubilă în ulei, Vitamina C stabilizată, de sinteză, sub formă glucozidică și un extract din prunul Kakadu, un fruct care este o sursă puternică de vitamina C de origine vegetală.

Utilizarea regulată a serului THE GOOD C – VITAMIN C SERUM de la Barbara Sturm are ca rezultat o piele mai sănătoasă și mai luminoasă.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top