Now Reading
NOU de la SABON: Botanical Waters

NOU de la SABON: Botanical Waters

Revista Psychologies
nou-de-la-sabon-botanical-waters

Surprinde minunile prospețimii naturale prin aceste ape botanice aromate! Nediluate, fără alcool și fără parfumuri adăugate, noile noastre ape botanice vegane oferă pielii tale un plus de hidratare și toate beneficiile autentice ale naturii.

Această apă naturală pură se obține prin distilarea tradițională cu abur, pentru a păstra calitățile esențiale ale plantelor, astfel încât fiecare apă botanică SABON conține 99% ingrediente de origine naturală.

Apa botanică energizantă cu mentă include, prin urmare, nu doar aroma naturală însuflețitoare a mentei, ci și proprietățile sale de revigorare a stării de spirit și a pielii, cu încântător efect energizant și hidratant.

Și este nevoie de mai mult de un kilogram de flori de lavandă proaspete pentru a obține un singur litru de apă botanică relaxantă ce încapsulează parfumul dulce, clasic, al florilor, precum și efectul lor liniștitor.

Noile ape botanice de la SABON completează perfect orice rutină de înfrumusețare, adaptându-se nevoilor tenului pe tot parcursul anului. Folosește-le zi de zi pentru a-ți împrospăta pielea, pentru a-i oferi un plus de hidratare esențială sau pentru fixarea machiajului. Pur și simplu pulverizează pe piele sau aplică produsul pe fața curată, folosind o dischetă de bumbac – nu este necesară clătirea sau ștergerea.

Pentru rutina ta de dimineață, folosește apa botanică energizantă cu mentă după tratamentul cu exfoliantul 2 în 1 pentru față, pentru a-ți începe ziua stimulându-ți mintea și corpul, în timp ce SABON are grijă completă de pielea ta. Apoi, seara, bucură-te de o rutină liniştitoare de sfârșit de zi aplicând apă botanică relaxantă cu lavandă după exfolierea tenului cu scrubul 2 în 1 cu aceeași aromă, pentru un efect impecabil de curățare, netezire și hidratare.

Este ușor să-ți personalizezi efectul de revigorare: aplică 3-4 pufuri de apă botanică după aplicarea exfoliantului 2-în-1 sau unul, două pufuri direct peste machiaj, în timpul zilei.

Pentru un efect maxim de împrospătare a pielii, păstrează apele botanice la frigider și bucură-te de câte ori simți nevoia de o adiere răcororitoare ca briza mării, sau alungă cu ajutorul lor stresul și oboseala de după un antrenament sportiv. Pot fi aplicate atât pe față, cât și pe corp, cu aceleași rezultate uimitoare!

Combinând plăcerea senzuală aromatică cu îngrijirea hidratantă pentru toate tipurile de piele, apele botanice sunt perfecte pentru a-ți schimba în bine starea de spirit în orice moment al zilei.

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top