Now Reading
Reînnoiește-ți garderoba cu cele mai cool ceasuri în funcție de stilul tău

Reînnoiește-ți garderoba cu cele mai cool ceasuri în funcție de stilul tău

Revista Psychologies
reînnoiește-ți-garderoba-cu-cele-mai-cool-ceasuri-în-funcție-de-stilul-tău

Secretul pentru un look perfect este să alegi un ceas care să fie în perfectă armonie cu restul ținutei. Ceasul este, poate, cel mai versatil dintre accesorii, deși inițial reprezenta doar un simplu instrument de citire a timpului, ceasul a devenit o veritabilă bijuterie, având pe lângă multitudinea de funcții sofisticate și un rol estetic important.

Cu toții știm că accesoriile ne adaugă clasă, stil, culoare și creează o anumită personalitate. Un ceas de tip clasic, unul cu design modern sau unul ce se poate asorta cu orice vestimentație este ceva de dorit pentru oricine. Magazinul online VeeShop.ro aduce astfel în atenția doritoarelor o gamă variată de ceasuri damă, potrivite oricărui stil vestimentar.

Iată câteva sugestii de ceasuri din colecția magazinului, pentru care poți opta în funcție de stilul abordat:

Elegant

Un ceas cu brățară subțire, cu aplicații prețioase sau cu un cadran încrustat cu cristale face parte din categoria modelelor elegante. Îl poți asorta la o rochie, la un deux-piece sau la o ținută în culori tari.

Însă mare atenție: dacă alegi un ceas cu brățară aurie, nu îl asorta niciodată cu bijuterii în nuanțe argintii. Totodată, atunci când porți un ceas elegant, bijuteriile trebuie alese în același ton cu materialul din care este confecționat ceasul. Nu purta un ceas fin, cu aplicații prețioase, la o ținută sport și nu îl potrivi cu bijuterii din plastic sau din lemn.

Casual

Dacă ești în căutarea unui ceas ieftin pentru femei, care să fie confortabil și pe care să îl porți zilnic, atunci un ceas casual poate fi cea mai bună opțiune. Aceste ceasuri casual damă dispun de cadrane și curele rezistente care sunt confecționate din oțel inoxidabil robust, piele, nailon sau plastic.

În acest fel, un ceas casual va putea rezista la utilizarea de zi cu zi, fără probleme majore. Desigur, doar pentru că un ceas de mână este casual, nu înseamnă că trebuie să fie plictisitor. Ceasurile de la VeeShop, în stil casual, sunt proiectate cu detalii moderne și interesante, cum ar fi cadrane ovale sau rotunde, decorate cu cristale sau simple, brățări subțiri, late, din zale sau cu arc, toate acestea pentru a exprima un stil specific și adept noului an 2022.

Colorat-haios

Sunt modelele cele mai diversificate, dau un aer jucăuș ținutei și o completează din punct de vedere cromatic. Din piele ecologică sau din materiale mai rigide, cu brățară lată sau cu un cadran mai mare, modelele colorate sau cu imprimeuri haioase sunt alegerea ideală pentru zi, pentru ținutele urban-casual: la o pereche de jeans, o rochiță lejeră sau o pereche de pantaloni largi. Însă mare atenție: acest tip de ceas se dovedește adeseori și modelul cel mai greu de asortat.

Prin urmare: dacă ai un ceas cu brățară dintr-o singură culoare, asigură-te că această nuanță se regăsește și în vestimentația ta. Modelele cu imprimeuri merg perfect cu ținutele lejere compuse dintr-o bluză sau un tricou și jeanși, dar și atunci mare atenție cum combini nuanțele.

Dacă nu îți permiți să îți cumperi mai multe ceasuri, poți opta pentru unul casual, cu un design versatil, pe care îl poți purta zi de zi fără a avea probleme de incompatibilitate cu restul ținutei.

VeeShop.ro, un brand atât de costume de baie cât și de bujuterii, îți oferă posibilitatea să îți alegi ceasul perfect pentru tine, dat fiind că îți pune la dispoziție modele diverse de ceasuri, fie clasice, adică cu un design mai simplu, fie cu un design aparte, complex, diferit, la prețuri super accesibile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top