Now Reading
Rutina adecvată pentru îngrijirea corpului: dry brushing & hidratare

Rutina adecvată pentru îngrijirea corpului: dry brushing & hidratare

Revista Psychologies
rutina-adecvată-pentru-îngrijirea-corpului-dry-brushing-hidratare

Pielea frumoasă nu este doar o chestiune de ADN, ci ține și de rutina ta de îngrijire, iar asta se reflectă în ceea ce vezi, în fiecare zi, în oglindă.

Odată cu trecerea anilor, începi să observi câteva lucruri care te deranjează: pierderea elasticității și strălucirii pielii, hiperpigmentarea, pielea lăsată pe coapse și pe brațe.

Poate că ai ignorat, în mare măsură, rutina de îngrijire a pielii, iar, în afară de aplicarea unei creme hidratante după duș și folosirea unei creme cu SPF, nu ai urmat alți pași. E timpul să ai o rutină pe care să o construiești în câteva etape bine definite.

Primul pas ar fi să folosești o Perie de Corp (Body Brush) înainte de duș. Periajul uscat va face diferența, iar pielea va arăta mai sănătoasă și va străluci pe tot parcursul zilei.

BodyBrushSAVIN’SKIN îți recomandă Peria de Corp de la Dr. Barbara Sturm, care exfoliază pielea – stimulând în același timp drenajul limfatic – și îmbunătățește circulația. Există studii care arată că folosirea periajului uscat ameliorează aspectul celulitei.

Pe scurt, îți face pielea să arate grozav, iar efortul este minim. Periajul uscat se face întotdeauna către inimă. În partea superioară a corpului (gât, piept), periem de sus în jos, spre inimă. În partea inferioară (abdomen, spate, picioare) periajul se face de jos în sus, tot spre inimă. Pe brațe, de la palme în sus, periem, la fel, în direcția inimii.

Peria de Corp de la Dr. Barbara Sturm este disponibilă în două versiuni – Soft și Medium – și se folosește pentru periaj uscat. Versiunea Soft a periei este mai blândă și mai potrivită pentru pielea sensibilă.

Pasul 2. Hidratarea. Pentru o hidratare intensă a pielii, absolut necesară în acest sezon, poți folosi ANTI-AGING BODY CREAM de la Dr. Barbara Sturm. Formula sa lejeră este absorbită rapid de piele, oferind hidratare și strălucire de lungă durată.

Iarba grasă (Portulaca oleracea), ingredientul emblematic al Dr. Barbara Sturm, este un puternic antiinflamator, care stimulează sistemul antioxidant al pielii și ajută la reducerea efectelor îmbătrânirii.

Nu uita de gât și decolteu! Super Anti-Aging Neck & Décolleté Cream de la Dr. Barbara Sturm conține cea mai mare concentrație de ingrediente eficiente care se adresează nevoilor unice ale pielii din zona gâtului și decolteului. Se aplică ușor, cu mișcări ascendente, pe gât și decolteu, dimineața și seara.

Pasul 3. Ideal ar fi ca rutina să se încheie cu o cremă cu SPF. Ea trebuie aplicată pentru a ne proteja de razele UVA și UVB, în orice anotimp, pe zonele expuse, în special pe mâini.

Bazată pe cercetări medicale amănunțite, linia de îngrijire de la Dr. Barbara Sturm activează procesele celulare anti-îmbătrânire, pentru o piele cu aspect mult mai tânăr. Trebuie să avem însă răbdare cu ingredientele din spatele produselor body care.

Cum nu există o soluție instantanee de rezolvare a problemelor legate de piele, este nevoie de timp pentru a vedea rezultatele. Beneficiile pot fi observate doar prin folosirea unui produs timp de 28-30 zile, o dată sau de două ori pe zi.

În plus, rutina de îngrijire a pielii trebuie însoțită de o dietă sănătoasă și de sport. Rezultatele nu vor întârzia să apară: pielea ta va fi strălucitoare și întinerită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top