Now Reading
SLOOP și Sonia Argint lansează „SLooP DOER”

SLOOP și Sonia Argint lansează „SLooP DOER”

Revista Psychologies
sloop-și-sonia-argint-lansează-sloop-doer

SLooP, lider pe piața de băuturi 100% NFC (not from concentrate) anunță colaborarea cu jurnalista și fondatoarea platformei DOER.ro, Sonia Argint, pentru lansarea „SLooP DOER”, cea mai nouă gamă de smuti-uri 100% naturale din portofoliul brand-ului. 

Portofoliul SLooP s-a extins în luna ianuarie a acestui an cu proiectul „SLooP DOER”, ce cuprinde trei variante noi de smuti, din ingrediente atent alese și combinate, fără aditivi, fără zahăr adăugat, fără conservanți, coloranți, stabilizatori sau concentrate. 

Rise&Shine” este 100% boost de energie, cu un mix echilibrat de mango, mere, portocale, fructul pasiunii și CHIA. 

Endurance” este energie să fii de neoprit, ca să faci mai mult pentru tine. Are cocos, ananas, banană, CHIA și spirulină albastră.

Brainbeet” este smuti-ul de care ai nevoie ca să ieși cu bine din blocajele creative. Cu zmeură, banană, sfeclă, măr, struguri și CHIA, te ajută să începi sau să continui tot ce ți-ai propus, cu energie. 

Toate cele trei smuti-uri „SLooP DOER” poartă semnătura Soniei Argint, om de televiziune și fondatoarea platformei DOER.ro. 

Împreună cu Sonia am adus la un loc valorile și viziunea SLooP și DOER.ro. Am cochetat și în trecut cu ideea de a face un proiect împreună, cu însemnătate, mai ales pentru tineri. Celebrăm această colaborare prin lansarea noii game de produse, SLooP DOER Smuti, 100% din fructe și legume, cu superingrediente și semințe de CHIA. Fiecare dintre produsele din noua gamă vine să sublinieze momentele sau atitudinea de „DOER”, ca un boost de energie pentru acțiunile din viața de zi cu zi, dar mai ales ca un mic memento pentru ceea ce este important pentru fiecare dintre noi.”, a spus Melania Damian, co-fondator SLooP.

Dincolo de smuti-urile sănătoase și hrănitoare noi introduse pe piață, proiectul SLooP DOER își propune să transmită consumatorilor din valorile, viziunea și misiunea celor două părți implicate. 

#BeASLooPDOER este mesajul pentru cei care vor să își însușească obiceiuri mai bune și să simtă că trăiesc mai cu însemnătate. 

Colaborarea cu SLooP este una cu ceva istorie și care aduce la un loc valori comune și un optimism molipsitor pentru viață. Cu SLooP DOER, acest nou proiect, vrem să le fim aproape oamenilor care au nevoie de un mic imbold pentru a trece la acțiune atunci când motivația se dă dispărută. Știu cât de solicitant poate fi uneori să îți duci la îndeplinire dorințele și țelurile, mai ales când în viață ai de jucat mai multe roluri, atât acasă, cât și la job. Ceea ce am înțeles din proprie experiență este că perseverența și munca sunt parte din secretul succesului. Ele mă fac <<doer-ul>> vieții mele. Dar apoi mai sunt și acele mici intervenții externe care fac diferența – un prieten care te apreciază și îți ridică moralul când ai nevoie sau o notiță care să-ți amintească constant de drumul tău. Despre asta este SLooP DOER, despre energie să faci mai mult.”, a declarat Sonia Argint. 

Noile produse SLooP DOER smuti pot fi găsite în magazinele partenere și pe SLooP.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top