Now Reading
Primul dispozitiv facial supraalimentat de 2 minute din lume îți va ține de cald pe tot parcursul iernii

Primul dispozitiv facial supraalimentat de 2 minute din lume îți va ține de cald pe tot parcursul iernii

Revista Psychologies
primul-dispozitiv-facial-supraalimentat-de-2-minute-din-lume-îți-va-ține-de-cald-pe-tot-parcursul-iernii

Acum că vremea rece ne înconjoară, pielea ta este posibil să dea un strigăt de ajutor pentru un răsfăț mult așteptat. „Dacă să stai cu o mască umedă din țesătură atunci când este frig afară nu este ceva ce preferi, UFO mini îți transforma experiența de aplicare a măștilor într-un tratament facial luxos și călduros de 2 minute, care îți va lăsa pielea strălucitoare. Vremea rece poate face ravagii pe piele dincolo de estetică și poate provoca iritații și roșeață, așa că pentru a aborda această problemă dorim să oferim clienților noștri un moment de relaxare în această iarnă, atât pentru minte, cât și pentru corpul lor”, explică Anika Sekhri, manager de marketing al produselor FOREO.

Trei din patru oameni suferă de piele uscată iarna și până la 60% își consideră pielea ca fiind nesănătoasă pe durata vremii rece din timpul iernii. Conform datelor, uscăciunea (69%), mâncărimea (51%) și roșeața (24%) sunt cele mai agravante neplăceri ale pielii în lunile mai reci. Uscarea pielii se poate produce că urmare a schimbării de temperatură sau umiditate și a spălării excesive și a expunerii pielii la apă, ceea ce poate duce la o deteriorare permanentă și la îmbătrânirea prematură. Cu toate acestea, pentru a preveni acest lucru, nu mai trebuie să plătiți pentru o vizită la un spa sau un salon, deoarece FOREO aduce rezultate profesionale la nivel de spa în confortul casei dumneavoastră. UFO mini, un dispozitiv supraalimentat de tratament facial de 2 minute este noul tău salvator pe timp de iarnă, care îți va menține pielea radiantă și strălucitoare împotriva vremii întunecate, monotone și sumbre, în timp ce componenta sa de încălzire aduce un plus de căldură unei zile reci de iarnă. Tehnologia inovatoare Hyper-fusion din dispozitiv folosește reacțiile naturale ale pielii la căldură – care este o alternativă mai caldă și mai luxoasă pentru lunile de iarnă, mai degrabă decât aplicarea tradițională a unei măști reci din țesătură în zilele reci și mohorâte.

Pulsațiile T-sonic specifice FOREO, împreună cu componenta de termoterapie cu încălzire blândă, vor infuza ingredientele active ale măștii și vor hidrata pielea și mai profund, oferind un efect imediat pielii uscate de iarnă. Așadar, pentru cei care doresc să rămână încălziți și hidratați în timpul iernii friguroase, asigurați-vă că alegeți să folosiți UFO mini pentru a avea grijă de toate nevoile pielii tale și pentru a avea o piele frumoasă și strălucitoare în aceste luni mai grele. Aplicarea măștilor cu UFO mini îmbunătățește nivelul de umiditate a pielii cu 126% după doar 90 de secunde și, deoarece nimic nu se irosește la suprafață, efectul durează până la 6 ore, în timp ce dispozitivul a fost, de asemenea, dovedit clinic că reduce semnificativ aspectul ridurilor în doar șapte zile.

Dispozitivul revoluționar, un element preferat modele și care se află și în culisele prezentărilor de modă precum cel al Victoriei Beckham, îmbină tehnologia de ultimă oră cu designul suedez elegant și recunoscut al mărcii. Pielea este vizibil transformată în mai puțin de 2 minute și, deși nu putem schimba legile naturii, cu siguranță putem adopta o rutină adecvată de îngrijire a pielii pentru a ne asigura că pielea noastră strălucește pe tot parcursul anului.

Pe lângă UFO mini, gama UFO de la FOREO se mândrește cu încă trei dispozitive, la fel de supraalimentate: UFO mini 2, UFO și UFO 2, care îți vor transforma casa într-o adevărată oază de spa.

În perioada 24-30 ianuarie ai reducere de 15% la Bear Mint și UFO 2 Black pe notino.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top