Now Reading
Știința din spatele unui shake de slăbire – cât de eficient este?

Știința din spatele unui shake de slăbire – cât de eficient este?

Revista Psychologies
știința-din-spatele-unui-shake-de-slăbire-cât-de-eficient-este

Înlocuitorii de masă în formă lichidă sunt recomandați pentru a promova slăbirea eficientă și sănătoasă. Aceștia au un conținut redus de calorii, dar oferă corpului tău necesarul zilnic de vitamine, nutrienți și minerale. Astfel, un shake de slăbire este mai mult decât o modalitate rapidă de a lua o masă – ba chiar mai mult, este o soluție adecvată atunci când dorești să slăbești sau să îți menții greutatea.

De ce? Ei bine, dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect, continuă să citești!

Cum slăbești?

În general, lumea slăbește urmând o dietă echilibrată cu un aport scăzut de grăsimi și bazată în principal pe fructe și legume. Cele mai multe persoane pot obține rezultate semnificative urmând o asemenea dietă, dar nu toți cei care vor să slăbească pot spune acest lucru.

O dietă echilibrată necesită mult timp și atenție, mai ales în cazul pierderii în greutate. De cele mai multe ori, chiar și o masă sănătoasă poate avea prea multe calorii pentru a promova pierderea în greutate eficientă. Aici poate întră în acțiune un shake de slăbire. Un asemenea shake poate avea aceeași valoare nutritivă că și o masă propriu-zisă, dar totodată un conținut extrem de redus de calorii. De altfel, acest lucru este cel mai important într-o dietă – anume deficitul de calorii.

De ce? Pentru că pierderea în greutate se realizează prin arderea mai multor calorii decât consumi, implicit consumul a mai puține calorii decât reușești să arzi într-o singură zi.

Cât de eficient este un shake de slăbire?

Eficiența unui astfel de shake nu poate fi pusă la îndoială din mai multe motive. În primul rând, acesta nu conține (sau, cel puțin, nu ar trebui să conțină) ingrediente artificiale sau nocive. Apoi, poți prepara un shake chiar și în confortul propriei case, caz în care știi cu exactitate ce conține acesta.

Apoi, trebuie luat în calcul și factorul psihologic.

Mai exact, persoanele care nu apelează la asemenea înlocuitori de masă raportează lipsa de motivație în călătoria lor de pierdere în greutate. Mai exact, un shake de slăbire este în principal o metodă convenabilă și ușor de preparat de a slăbi, aspect care oferă utilizatorilor motivația necesară de a respecta restul planului alimentar ales.

Astfel, sfatul general este să înlocuiești cel puțin o masă zilnică cu un shake de slăbire pentru a promova pierderea în greutate. Poți face acest lucru cu cea mai aglomerată masă din zi, evitând astfel și stresul provocat de necesitatea de a prepara o masă sănătoasă.

După cum poți vedea, avantajele și beneficiile există din toate punctele de vedere.

Dieta NUPO îți poate aduce pe masă shake-uri de slăbire eficiente, dar mai ales sănătoase. Aceasta este o dietă de tip VLCD recunoscută la nivel internațional și care a dezvoltat o selecție de produse menite să favorizeze pierderea în greutate, dar și menținerea acesteia.

Fiecare produs marca NUPO are două efecte clare – oferă corpului necesarul de nutrienți, vitamine și minerale și promovează pierderea în greutate într-un mod rapid și sănătos!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top