Now Reading
Stilul tău de viață are un aliat în Juice Plus+

Stilul tău de viață are un aliat în Juice Plus+

Revista Psychologies

Două noi produse pe piața din România pentru un plus+ de sănătate: Perform și UPLIFT

„Inspirăm și educăm oamenii în a duce un stil de viață echilibrat și sănătos” – aceasta este deviza sub care Juice Plus+ operează de mai bine de 25 de ani în nutriție și wellbeing, regăsindu-se în peste 20 de țări din întreaga lume. De asemenea, vara aceasta face un pas important și își mărește portofoliul pe piața din România cu două suplimente alimentare pe bază de plante, cu multiple beneficii. Juice Plus+ Perform și UPLIFT sunt potrivite atât pentru cei care fac mișcare în mod consecvent, cât și pentru cei care își doresc să își completeze cu succes necesarul zilnic de nutrienți și vitamine.

Până în 2023, peste 1 milion de români vor avea abonament la sală

Conform unui recent studiu Eurobarometru, 37% dintre români practică un tip de activitate sportivă. Dintre aceștia, există date conform cărora 800.000 români sunt membri ai unei săli de sport, iar, până în 2023, este de așteptat ca încă aproximativ 300.000 de oameni să se alăture acestei piețe. La nivel global, 60% dintre oameni fac mișcare de cel puțin 2 ori pe săptămână. Printre principalele motive sunt: menținerea sănătății și prevenirea unor afecțiuni medicale, dar și dorința de a-și îmbunătăți aspectul fizic.

Juice Plus+ este pentru cei care caută să facă mișcare, indiferent dacă doresc să înceapă sau să mențină un stil de viață sănătos prin orice formă constantă de mișcare. Fiind prezentă pe piața din România din 2020, compania oferă o gamă de produse diversificată, concentrându-se pe capsule, shakes, batoane, jeleuri și supe, disponibile atât individual, cât și sub formă de pachete, grupate strategic pentru maximizarea beneficiilor.

„Încă de la început am răspuns nevoii românilor de a avea o mai bună grijă de vitalitate prin produse înalt-calitative, pe bază de plante, al căror scop este să aibă un aport nutrițional care să reducă la maximum diferența dintre ceea ce oamenii mănâncă și ce ar trebui să mănânce pentru a-și proteja sănătatea. Ne propunem să fim în continuare un model de inspirație și motivație pentru românii care fac parte din povestea Juice Plus+ și care își doresc un plus de energie pentru o stare de bine, zi de zi”, a evidențiat Angela Căpățînă, Regional Sales Manager România.

Un stil de viață sănătos nu se reduce numai la mișcare fizică și o alimentație corectă, ci include și aspecte precum: odihna, relațiile sociale, susținere emoțională sau chiar și bunăstare spirituală. Printre beneficiile unui stil de viață sănătos se numără: consolidarea imunității, reducerea incidenței anumitor boli, păstrarea tonusului, prelungirea duratei de viață și accentuarea stării de bine. În cazul în care, din anumite motive, nu reușim tot timpul să ne îngrijim așa cum trebuie de propriul corp, acesta se resimte și transmite anumite semnale, iar, cel mai ușor remediu, este achiziționarea de suplimente alimentare, care să înlocuiască eventualele carențe.

„La Juice Plus+ ne dezvoltăm linia de produse întocmai pentru a răspunde anumitor nevoi. Utilizând numai cele mai bune, înalt-calitative ingrediente și îmbinându-le în moduri inovatoare, reușim să asigurăm o sursă de nutriție concentrată și unică dintr-o mare varietate de ingrediente integrale și pe bază de plante. Luate împreună, acestea ajută la minimizarea diferenței dintre ceea ce oamenii ar trebui să mănânce și ceea ce mănâncă. Iar dacă sunt combinate cu o dietă echilibrată și un stil de viață activ, atunci rezultatul final va fi o îmbunătățire semnificativă a sănătății generale și a stării de bine”, adaugă Liza Pepple, Director Global Product Development.

Performanță cu Juice Plus+

Juice Plus+ Perform este un shake delicios, pe bază de plante, cu fuziune de fructe, care asigură necesarul de proteine pentru creșterea masei musculare, concentrare pentru consolidarea antrenamentelor și energie pentru a rămâne consecvent în ceea ce privește programul de fitness.

„Cu toții știm că shakeurile proteice capătă din ce în ce mai mult teren pe piață. În același timp, oamenii sunt în căutarea unor soluții și produse pe bază de plante, astfel că este un moment oportun pentru lansarea acestui nou produs. Suplimentul alimentar Juice Plus+ Perform oferă o combinație unică de proteină de origine vegetală, vitamine și minerale care susține multiple aspecte ale performanței sportive. Suntem de părere că toate acestea reprezintă ‘plus’-ul prin care este mai mult decât un simplu shake proteic și constituie adiția perfectă în portofoliul Juice Plus+”, a adăugat Stuart Kronague, CEO Juice Plus+.

Shake-ul conține 25 grame de proteine de origine vegetală în fiecare porție, complex de vitamine B, prezente în mod natural, vitamina D, extract de mango, extract de lămâie, extract de guava, vișine, pudră de ciuperci tratate cu ultraviolete și sfeclă roșie.

„Un shake de performanță, la fel de motivat ca și tine, Juice Plus+ Perform este conceput pentru oricine are un stil de viață activ și care caută un supliment nutritiv pentru a-și susține rutina de fitness și performanța mentală, fie că este vorba de cardio, antrenamente de forță, yoga, mersul pe jos, activități în aer liber sau de un antrenament acasă. Acesta împărtășește o filosofie nutrițională comună cu celelalte produse: un accent pe alimente integrale, nutriție pe bază de plante, astfel încât să te poți simți încrezător în legătură cu ceea ce pui în corpul tău”, explică Valentina Cucinotta, Regional Director, Southern Europe.

Energia naturii, de partea ta, cu Juice Plus+ UPLIFT

UPLIFT este un supliment alimentar sub formă de pulbere, pe bază de plante, care alimentează corpul și mintea cu vitamine B esențiale, cofeină naturală și ingrediente premium.

Produsul se adresează tuturor celor care au un stil de viață solicitant și care își doresc să aibă parte de mai multă energie și concentrare pe parcursul zilei.

Unicitatea Juice Plus+ UPLIFT provine din ingredientele pe care le conține, originea și avantajele lor: extractele de mango, guava, lămâie și yerba mate, multitudinea de vitamine B, iar vișinele și sfecla roșie, care oferă produsului gustul delicios.

„Suplimentul alimentar UPLIFT a fost gândit ca fiind un produs care ne ajută în viața de zi cu zi: reduce semnificativ oboseala și extenuarea, susține performanța mintală normală, oferă un plus de energie și concentrare și contribuie la un metabolism energetic normal. UPLIFT este pentru o mamă activă, care are grijă de copiii săi, un tânăr cu o agendă încărcată, dar și pentru bunicii care vor să țină pasul cu nepoții lor jucăuși. UPLIFT este pentru toată lumea!”, a conchis Angela Căpățînă, Regional Sales Manager România.

2 ani de Juice Plus+ în România

Juice Plus+, na dintre cele mai mari companii de nutriție și wellbeing din lume, a adus în România un model inspirațional de business, care presupune activități de tip part-time și câștiguri flexibile prin promovarea unei alimentații corecte și a unui stil de viață sănătos.

Strategia pas cu pas, recomandată de experții în sănătate, echipa și partenerii Juice Plus+ în atingerea obiectivelor de alimentație sănătoasă, de vitalitate și sănătate, este reflectată și în modelul de creștere a businessului pe piața din România: construirea treptată și sigură a unei comunități închegate, o comunicare aliniată la mesajul global, cu aplecare atentă asupra nevoilor și feedbackului consumatorilor români.

„Ne bucurăm să vedem că în acești doi ani, cu ajutorul echipei și al partenerilor noștri, am reușit să creștem comunitatea Juice Plus+ și să oferim tuturor românilor o alternativă mai sănătoasă la fast-food și alimente procesate, dar și să devenim un loc de acțiune. Împreună cu fiecare membru al echipei noastre, cu fiecare partener și client, construim un viitor în care stilul de viață sănătos este o opțiune normală, la îndemână, pentru fiecare dintre noi!”, concluzionează Angela Căpățînă, Regional Sales Manager România.

Despre Juice Plus+

Compania Juice Plus+ este o companie globală de sănătate și wellness, cu misiunea de a inspira o viață sănătoasă în întreaga lume. Acesta operează pe 28 de piețe la nivel internațional și este susținută de o comunitate formată din peste 200.000 de parteneri independenți de vânzări și peste un milion de clienți.

Juice Plus+ este prezentă în România din anul 2020.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top