Now Reading
Suplimente cu colagen pentru piele – la ce să fii atent?

Suplimente cu colagen pentru piele – la ce să fii atent?

Revista Psychologies

Începând cu vârsta de 25 de ani, cantitatea de colagen din corp scade treptat, cu circa 1% pe an. Există studii care au dovedit eficiența colagenului hidrolizat, promițând rezultate pe termen scurt și lung în vindecarea țesuturilor, inclusiv a acneei și a cicatricilor post acneice. Un tratament dermatologic adecvat, se bazează nu doar pe produse aplicate topic şi proceduri cosmetice, ci şi pe consumul unor suplimente care să ajute din interior regenerarea și aspectul general al pielii.

Când vine vorba de îngrijirea pielii, nu există nimic mai important decât să ai încredere în produsele pe care le folosești. #glamUp, produsul cu colagen al brandului Calivita este recomandat cu încredere de medici dermatologi. Această recomandare subliniază calitatea și eficacitatea produsului în rutina noastră de îngrijire.

„Suplimentul de colagen în rutina zilnică ajută la regenerarea tisulară pentru vindecarea leziunilor şi a cicatricilor. Pielea va deveni mai fină şi mai hidratată (prevenind uscăciunea, astfel controlând şi secreţia de sebum declanşată în consecinţă de un ten deshidratat) şi se va îmbunătăţi textura şi uniformitatea nuanţei tenului. Recomand #glamUp, pentru că ajută din interior regenerarea şi aspectul general al pielii.”

Roxana Lixandru, medic dermatolog

„S-a observat că administrarea zilnică orală a unei doze de 5 g de colagen hidrolizat, timp de 90 de zile, a dus la creşterea elasticităţii, îmbunătăţirea hidratării pielii şi diminuarea ridurilor fine, cu păstrarea efectelor până la o lună de la încetarea administrării. Recomand #glamUp pentru cantitatea mare de colagen biodisponibil, în combinaţie cu antioxidanţi puternici, cu o multitudine de efecte benefice asupra pielii”.

Alexandra Dobrescu, medic dermatolog

#glamUp conţine 10 grame de colagen hidrolizat, acid hialuronic și o serie de antioxidanți naturali, cum ar fi carotenoide, fitoceramide, acid alfa-lipoic, extract de rodii, coenzima Q10 și vitamina E.  Ingredientele acţionează sinergic în organism, potenţându-şi efectul.

De ce ar trebui să iei în considerare #glamUp?

  1. Conţine cantitatea optimă de colagen recomandată, într-o formă hidrolizată. Studiile au demonstrat faptul că acesta este mult mai uşor absorbit de către tractul gastro-intestinal, iar eficienţa în organism este mult îmbunătăţită.
  2. Produsul se prezintă sub formă de pudră, ceea ce permite o mai bună asimilare a ingredientelor de către organism.
  3. Compoziţia unică şi acţiunea complexă asupra pielii, de la tenul acneic, la estomparea liniilor fine, de la ameliorarea celulitei şi îmbunătăţirea fermităţii pielii la efectul regenerator asupra imperfecţiunilor, îţi permite să alegi un singur produs cu indicaţii multiple asupra pielii.
  4. Formula curată, fără conservanți, coloranți sau zahăr, certificarea FDA şi avizul Ministerului Sănătăţii atestă calitatea produsului şi angajamentul Calivita faţă de sănătatea ta.

Suplimentul alimentar #glamUp de la Calivita este disponibil sub formă de pudră solubilă, în gramaj de 500 de g, cu gust natural de citrice. Pentru consum, se amestecă o porţie (17 g) de pudră în 250 ml de apă, zilnic. Îmbunătăţirile privind aspectul pielii apar după câteva săptămâni de consum. Produsul este disponibil pe www.calivita.ro

  • Despre Calivita: Cu peste 30 de ani de activitate în domeniul suplimentelor alimentare, brandul Calivita reprezintă un pilon de încredere și excelență în domeniu! De la suplimente nutritive la produse pentru îngrijirea pielii, uleiuri esenţiale sau produse pentru curăţenia casei, produsele Calivita susțin sănătatea și bunăstarea întregii familii, de la mic la mare. Fiecare produs reflectă o grijă autentică pentru corp, minte și suflet, ceea ce face experiența de utilizare a acestor produse mai mult decât o simplă rutină – este o declarație a îngrijirii personale și a dorinței de a trăi o viață sănătoasă și echilibrată.

 

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top