Now Reading
Tendințe la modă pentru oja semipermanentă, dar pe unghii bine îngrijite

Tendințe la modă pentru oja semipermanentă, dar pe unghii bine îngrijite

Revista Psychologies
tendințe-la-modă-pentru-oja-semipermanentă-dar-pe-unghii-bine-îngrijite

Tendințele pentru manichiura cu ojă semipermanentă în 2023 sunt multe, dar aspectul este foarte important. Mâinile bine îngrijite fac ca manichiura să arate de bună calitate. Trandafirul pudrat sau bejul rece arată mereu frumos și te convinge prin eleganța lor simplă și atemporală. Cei care preferă puțin mai multă culoare sunt pe mâini bune cu nuanțe de ojă semipermanentă, precum vanilia sau moka. După o ședință de manichiură la salon, îți admiri degetele îngrijite și frumoase. Din păcate, ele nu pot arăta întotdeauna așa dacă nu le îngrijești. În restul timpului, noi înșine trebuie să ne asigurăm îngrijirea unghiilor acasă, menținându-le sănătatea și aspectul atractiv.

Oprește orice sângerare cu alustat unghii

Pentru îngrijirea cu drepturi depline a pielii mâinilor, cuticulelor și unghiilor acasă, trebuie să alegi instrumentele și produsele adecvate. Instrumentele trebuie să fie din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Multe fete fac greșeala de neiertat de a-și tăia unghiile cu foarfecele. Acest lucru duce la delaminarea plăcii. Prin urmare, cel mai bine este să tai excesul. Și această sarcină este gestionată perfect și cu grijă de o pilă de unghii din sticlă, cristal sau ceramică. Aceasta este cea care sigilează marginea unghiei. Poți provoca răni cu orice altă manipulare, indiferent dacă este un aparat sau un foarfece. Dacă unul dintre procese poate cauza tăieturi, trebuie să iei măsuri imediate. Orice rană este o poartă pentru o infecție. Microorganismele patogene pot pătrunde în interior, provocând inflamații. Pentru orice daune, manichiuristele profesioniste folosesc fluide speciale care opresc sângerarea. Este vorba despre inovație. Nu se folosesc materiale și instrumente învechite, ci alustat unghii.

De ce să folosești alustat unghii?

Antisepticele clasice (alcool sau peroxid) aduc disconfort, dezinfectează rana, dar nu ajută la oprirea sângerării și apoi interferează cu munca normală a manichiuristei. Prin urmare, nu este întotdeauna posibil să aplici un strat decorativ de înaltă calitate și frumos, atunci când se produce sângerarea. Lichidele moderne cu efect hemostatic pronunțat pliază structurile proteice în câteva secunde. De asemenea, ajută la dezinfectarea structurilor deteriorate. Un alt avantaj important este că imediat după aplicarea compoziției hemostatice, poți continua procedura de manichiură.

Există multe opțiuni diferite pe piață. Majoritatea lichidelor sunt simple și ușor de utilizat, însă poți utiliza alustat. Este suficient să umezești un tampon de bumbac în compoziție. Apoi aplică pe rană timp de câteva secunde. Excesul este îndepărtat cu același tampon de vată (partea curată). Acum poți începe să efectuezi manichiura conform schemei standard. Compoziția se aplică pur și simplu pe tăietură. Siguranța, confortul absolut și un nivel ridicat de igienă sunt componente importante ale oricărei proceduri de înfrumusețare. În special, manichiuristele ar trebui să trateze astfel de probleme cu o scrupulozitate deosebită. Fiecare maestru de înaltă clasă ar trebui să se asigure că în arsenalul său de lucru există toate materialele și substanțele necesare, în special agenți hemostatici de nouă generație, precum alustat unghii.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top