Now Reading
Cea de-a treia ediție a competiției „Cupa Primăverii” va avea loc în perioada 11-12 iunie 2022

Cea de-a treia ediție a competiției „Cupa Primăverii” va avea loc în perioada 11-12 iunie 2022

Revista Psychologies
cea-de-a-treia-ediție-a-competiției-cupa-primăverii-va-avea-loc-în-perioada-11-12-iunie-2022

Cluburile A.C.S. Steaua Rangers și C.S.S. Triumf București, în parteneriat cu Fundația Ion Țiriac și Federația Română de Hochei pe Gheață, organizează, în perioada 11-12 iunie 2022, la Telekom Arena, cea de-a treia ediție a competiției „Cupa Primăverii” dedicată echipelor de hochei pe gheață U14.

Acest eveniment celebrează încheierea unei etape în viața sportivă a hocheiștilor veterani ai acestei categorii de vârstă, fiind ultima competiție de copii la care iau parte, urmând ca din sezonul viitor să facă un prim pas în sportul de performanță de nivel înalt prin participarea la competițiile oficiale organizate de federația de resort, respectiv campionatele naționale de juniori (U16).

Sportivii echipei de seniori ACS Steaua Rangers, idoli ai iubitorilor acestui sport, vor fi alături de participanți, pentru a-i susține și încuraja pe toată perioada competiției.

Cu această ocazie, cei aproximativ 120 de hocheiști ai celor opt echipe participante din cadrul cluburilor A.C.S. Steaua Rangers București, C.S.S. Triumf București, Allianz Țiriac, A.C.S. Olimpia Ploiești, C.S.M. Dunărea Galați și C.S. Târgu Mureș, animați de dorința de a câștiga marele trofeu „Cupa Primăverii”, își vor pune în valoare toate abilitățile sportive dobândite sub atenta îndrumare a unora dintre cei mai dedicați și profesioniști antrenori.

Competiția se va desfășura în cadrul a două grupe, iar finala va fi jucată de către câștigătorii celor două grupe, duminică, 12.06.2022, începând cu ora 16:00.

Cu ajutorul sponsorilor noștri – Băneasa, Kaufland, Cyber Security, The One, Ana Hotels, Sheraton, Husqvarna, Kafune, La Fântâna, FTD Food & Drinks, Serus Auto, Aquila, Elgeka Ferfelis – această competiție este organizată la standarde ridicate, fiind asigurate facilitățile necesare pentru ca atât sportivii, antrenorii, arbitrii, cât și susținătorii acestora să beneficieze de un climat plăcut și agreabil. De asemenea, cupele, diplomele, medaliile și premiile vor fi oferite tot de către sponsori.

Afis_Cupa_Primaverii_2022Hocheiul pe gheață este unul dintre cele mai frumoase sporturi de echipa, care, pe lângă beneficiile pentru sănătate aduse practicanților, te atrage printr-un splendid spectacol pe gheață. MC-ul, DJ-ul și majoretele vor contribui la crearea unei atmosfere de neuitat.

Mai multe detalii despre eveniment, inclusiv programul meciurilor, sunt postate pe pagina oficială a competiției www.cupaprimaverii.ro și pe canalele de social media.

Mulțumim sponsorilor: Băneasa, Kaufland, Cyber Security, The One, Ana Hotels, Sheraton, Husqvarna, Kafune, La Fântâna, FTD Food & Drinks, Serus Auto, Aquila, Elgeka Ferfelis și partenerilor: Fundația Ion Țiriac și Federația de Hochei pe Gheață.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top