Now Reading
Ana Ularu, rol principal in filmul Index Zero, SF-ul care a avut premiera la Roma

Ana Ularu, rol principal in filmul Index Zero, SF-ul care a avut premiera la Roma

Revista Psychologies

Ana Ularu (Serena, Periferic, serialul HBO Familia Borgia, Italiencele, Hartia va fi albastra, Sunt o baba comunista, O vara foarte instabila) are rolul principal in SF-ul Index Zero (2014), alaturi de Simon Merrells (Spartacus, Tomorrow People, Judas Ghost, Invisible Eyes), in regia italianului Lorenzo Sportiello.

 

Actrita a fost zilele trecute alaturi de echipa filmului la premiera mondiala din cadrul Festivalului International de la Roma, de vineri, 24 octombrie. Evenimentul a avut loc la o saptamana dupa ce Ana s-a intors de la premiera londoneza a lungmetrajului Serena, regizat de detinatoarea unui Oscar, Susanne Bier, unde joaca alaturi de Bradley Cooper si Jennifer Lawrence.

“Premiera de la Roma a fost un succes urias”, a spus Ana Ularu, de curand intoarsa din Italia. “Mai existase o proiectie cu o seara in urma si publicul era deja cat se poate de entuziasmat. La fel si presa, intervievatorii cu care ne-am intalnit inainte de premiera oficiala erau extrem de entuziasmati, iar noi nu vazuseram filmul inca.

A fost un moment sublim, cand a inceput sa curga genericul de final au inceput aplauze si urale ca la un concert rock, s-a aprins un spot pe randul echipei, eu plangeam in hohote de emotie si bucurie, ne imbratisam intre noi iar publicul tipa in continuare!”

Trei proiectii din patru ale filmului Index Zero la Festivalul International de Film de la Roma au fost sold out. “La ultima vizionare, impreuna cu regizorul Lorenzo si partenerul meu din film, Simon Merrells, am ramas si am fost felicitati de 300 de oameni care ieseau lacrimand, ne imbratisau, isi faceau poze cu noi si ne spuneau ca Italia nu a mai vazut de mult asemenea film. Succes total!

Experienta Roma a fost una dintre cele mai fericite din viata mea! Raspunsul publicului a fost cel mai frumos cadou dupa toata munca noastra!”, continua Ana Ularu.

Index Zero e o poveste de dragoste in mijlocul unei Europe foarte greu incercate economic, sterile, neprietenoase si ierarhizate urat”, descrie filmul Ana Ularu. “Aceste doua personaje, Kurt (Simon Merrels) si Eve (Ana Ularu), sunt oameni in mod esential si se iubesc in cel mai adevarat si necomplicat sens al verbului. De asemenea, e si o metafora asupra ordinii sociale, a urii fata de ce e strain si incontrolabil, a imigrarii.”

Intre timp, pe Ana Ularu o puteti vedea LIVE miercurea aceasta, 5 noiembrie, la Godot Cafe-Teatru (str. Blanari nr. 14), in spectacolul In parc, alaturi de Istvan Teglas. In parc este o piesa in doua personaje in regia si dupa un scenariu de Radu Iacoban.

De asemenea puteti citi aici interviul luat Anei Ularu de redactorul-sef Psychologies, Iuliana Alexa, cu ocazia aparitiei pe coperta Psychologies, editia de ianuarie 2014.

 

Foto:  Anna Kalcheva

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top