Now Reading
Cel mai mare festival de joacă organizat de Itsy Bitsy

Cel mai mare festival de joacă organizat de Itsy Bitsy

Revista Psychologies

După ce a făcut Ziua Copilului zi liberă națională, echipa Itsy Bitsy a reușit să creeze cel mai mare festival de joacă pentru copiii și părinții din România – 1uniFEST. Anul acesta, de ziua lor, copiii au descoperit un parc plin de surprize pe gustul lor, au sărbătorit prima zi de vară cu multă bucurie și joacă, cu mii de provocări și surprize și cu cel mai drag cadou – părinții alături.

Gazdele evenimentului

Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi au fost gazdele 1uniFEST într-un parc plin cu decoruri de poveste. Evenimentul a inclus jocuri, muzică, dans, teatru, magie, film, multe surprize și cadouri, personaje iubite de cei mici, întreceri sportive, mâncăruri și băuturi gustoase, dulciuri, părinți alături și mulți prieteni. Toate aceste lucruri au fost puse la dispoziție gratuit participanților pe o suprafață de peste o sută de mii de metri pătrați. Altfel spus, un parc întreg s-a transformat, pentru o zi, în cel mai tare loc de joacă!

Ateliere și activități memorabile

Festivalul a oferit peste 200 de ateliere și activități în aer liber realizate de cei peste 120 de parteneri Itsy Bitsy. Mai bine de 800 de oameni au pregătit evenimentul și au oferit copiilor peste 30.000 de cadouri în cele peste 11 ore de distracție. Copiii au transmis la radio, în direct din parc, timp de 10 ore. În Radiomobilul Itsy Bitsy au intrat și au transmis mesaje de sărbătoare întregii țări zeci de copii, dar și invitați speciali, precum artista Cristina Bălan, care le-a cântat în direct celor mici “La mulți ani!”.

De dimineață și până seara târziu, copiii au găsit la 1uniFEST sute de motive de sărit în sus de bucurie împreună cu SuperEroii Itsy Bitsy. Alături de ei, au avut ocazia să-și antreneze toate puterile la activitățile pregătite special pentru a le oferi o zi memorabilă: zbor pe mătură, mașinuțe conduse cu puterea minții, animații VR, baloane de săpun, confetti, vată de zahăr, piscine cu bile, pictură pe față, pe pânză, pe borcane și pe tricouri, desene pe mașini adevărate, baloane, plajă cu nisip ca la mare, panou de cățărare, concursuri diverse și multe altele.

Parteneri

Creativitatea, prietenia, bucuria și puterea bunătății au fost antrenate prin jocurile și activitățile susținute de parteneri precum: Academia 161, ARCUB, Asociația SAMAS, Asociația HELP Autism, Asociația “Da, poți!” cu fondatoarea ei, Beatrice Busuioc (Supernanny), Buzunărel.ro, Cercetașii României, Crucea Roșie Română, Editura DPH, Editura Nemira, ESPERE cu Cati Călin, Etos Academy, Fischer International, Homeless Animal Hospital, Lumea de Poveste, Magia Lutului, Majook, Monterra, Organizația Umanitară Concordia, Pictează 3D, Podul lui Sfredeluș, Professor Puzzle, SOS Satele Copiilor, Școala de dragoni, Școala de Joacă, Tie Dye România și Asociația Împreună cu Zâmbet.

Superputerea curajului,  energie și activități sportive

Superputerea curajului a fost activată de Bitsy și de echipele Agenției Naționale Antidrog, Centrului de Siguranță Auto, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București Ilfov, Mindhub București – Unirii și Poliției Române.

Energia a fost antrenată prin demonstrații și activități sportive jucăușe pregătite de Art Therapy Center, Asociația KinetoBebe, Bucharest Sport Club, Clubul Sportiv AKURA, Clubul Sportiv Dinamo București, Clubul Sportiv Steaua Rangers, Muzeul Fotbalului, Școala de Șah, Viorica Firoiu & Heathy Jump Vibes cu Paul Igreț.

 SuperEroii și spectacolele,  amintiri de neuitat

O mare bucurie a fost pentru cei mici întâlnirea cu toți SuperEroii Itsy Bitsy, care au susținut, pe scena mare a festivalului, premiera musicalului interactiv “Supereroii Copilăriei”. Pe scenă au urcat, de asemenea, peste 500 de artiști mari și mici de la: Academia de Talente Contrapunct, Academia Campionilor Pro-Mișcare, Anastasia Haiducu, Andra Gogan’s Academy, DAVIDans, Elite Dance Studio, Grupul Miniton, Honey Dance Studio, Marili, Mosaic Art, Mike’s School of Dance, Music All, Raluca Andrei și Fetițe cu Codițe, STEYsha School of Irish Dance, Sunetul Muzicii, Victoria Dance Studio, Lunatech Sound cu artiștii Miruna Ungureanu, Gabriel Mardare, Măriuca Stan Muraru, Antonia Ciofu și Charlize Maalouf.

Relaxare și teatru, automobile istorice

La umbra copacilor, la Scena Poveștilor, copiii și părinții s-au bucurat de relaxare, de spectacole susținute de Teatrul Improteca, Teatrul Ion Creangă, Teatrul Sufletos, Artis Studio și Școala de Dragoni, de momente de magie cu Bogdan Muntean și de demonstrații sportive oferite de CS Akura, CS Ritmica, Laurențiu Mogoș, Viorica Firoiu și Paul Igreț.

Familiile au avut ocazia să admire și o selecție de automobile istorice inedite, organizată de Retromobil Club România, filiala București. Unele dintre „bunicuțele pe patru roți” expuse au o vechime de peste 70 de ani.

Food Trucks și cinematograf în aer liber

Pentru ca petrecerea să dureze cât mai mult, copiii și părinții au avut o ofertă delicioasă de mâncăruri și deserturi în zona de Food Trucks. Seara s-a încheiat cu relaxarea oferită de cinematograful amenajat în aer liber, unde a rulat animația „Super Mario Bros: Filmul” (Illumination Entertainment, 2023, AG – dublat în limba română).

Au fost milioane de zâmbete pe fețele copiilor și părinților prezenți la 1uniFEST 2024. Participanții au plecat acasă cu peste 10.000 de fotografii gratuite, dar mai ales cu cea mai de preț amintire, a unei zile de joacă petrecută împreună!

Despre 1uniFEST

1uniFEST a fost un eveniment – festival gratuit, organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Primăriei Sector 3 și susținut de: AQUA Carpatica Kids, Artesana, Asiguropedia, Asociația Părinților Isteți, Auchan, Autan®, BCR și Școala de Bani, Bebe Tei, Big Little Festival, Biskrem, Blephaclean, British Council, Crystal Dental Clinic, Dalin, Danonino, De-a joaca, Decathlon România, Didacto, DupăNoi, ETi, Fundația Orange, Gerovital Kids, Groupama, HARIBO, HILS Development, HiPP, Hyabak, IKEA, Infacol, Innergy, Joie Baby România, JULAND by Oti, Laboratoires Théa România, La Roche-Posay, LEGO, Litoralulromanesc.ro, Logiscool, McVities, Medikali, Minunino, Nestlé, Noriel, Olympus, Papi, POM-BÄR, PPC, PRIVEŞTE ÎN VIITOR cu Essilor, REHAU Window Solutions, SanoVita, Sudocrem, Suguș, Suzuki, Synevo, Tedi, Tempo, Therme București, Töpfer, UNSAR, Veruvis Kids, Wonder FAMILY FEST și World Class.

Mai multe detalii pe www.itsybitsy.ro.

Despre ITSY BITSY

ITSY BITSY este unica platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor, care include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucureșți și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi, că 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulează campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullyingului în şcoli.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top