Now Reading
Concert exceptional Tudor Gheorghe – „Pelerini din tara nimanui”

Concert exceptional Tudor Gheorghe – „Pelerini din tara nimanui”

Revista Psychologies

Inegalabilul Tudor Gheorghe aduce versurile poetilor Grigore Vieru si Mircea Micu mai aproape de inimile publicului in concertul „Pelerini din tara nimanui”, joi 17 octombrie 2013, la Sala Palatului din Bucuresti, ora 19.00.

 

Tudor Gheorghe, unul dintre cei mai mari graitori ai traditiei romanesti, reuseste de fiecare data sa prezinte concepte noi pentru concertele pe care le sustine, reuseste sa reinterpreteze intr-o maniera originala mostenirea de veacuri a romanilor. Talentul sau si prezenta scenica sunt inconfundabile, iar salile de concert sunt pline, la fiecare aparitie a sa.

„Pelerini din tara nimanui” aduce pe aceeasi scena 3 monstri sacri ai artei: maestrul Tudor Gheorghe, Grigore Vieru si Mircea Micu, doi poeti de marca, ale caror versuri vor prinde viata intr-o inegalabila interpretare, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Concertul din data de 17 octombrie de la Sala Palatului face parte din turneul national de promovare „Pelerini din tara nimani” desfasurat in perioada 10 octombrie – 2 decembrie in peste 30 de orase din Romania si isi propune sa aduca un omagiu creatiilor nemuritoare ale acestor poeti si sa imprime un suflu artistic in randul spectatorilor.

Biletele s-au pus in vanzare la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, Humanitas, Diverta, reteaua magazinelor Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Inmedio, in Oficiile Postei Romane, si online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top