Now Reading
Adi Hădean la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Adi Hădean la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Revista Psychologies
Adi-Hadean-la-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai

Duminica aceasta, de la 22:30, Adi Hădean, personalitate a lumii culinare, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.  Cunoscut pentru abilitățile sale în universul gastronomiei, scriitor, om de TV, blogger, acesta se pregătește să se dezvăluie la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Trecutul său pe scena publică din România și evoluția sa către statutul de Chef renumit în România sunt subiecte care vor fi aduse în discuție în cadrul interviului maraton de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Prin intermediul celor 40 de întrebări telespectatorii vor afla cum este Adi Hădean în spatele reflectoarelor, care a fost traseul vieții sale profesionale și nu numai, dar și de câte ori i-a fost viața ca o oală sub presiune.

“Sunteți chef sau bucătar?”, “Câți bani ați pierdut până ați învățat business?”, “Ați dat afară vreun client din restaurant?”,  “Când mâncarea devine otravă?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Adi Hădean, în ediția de duminică a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată la 22:30, la Kanal D.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top