Now Reading
Kanal D își menține supremația în audiențe

Kanal D își menține supremația în audiențe

Revista Psychologies
Kanal D își menține supremația în audiențe

Kanal D, lider de piață cu ediția de joi, 23 noiembrie, a quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la nivel național și la orașe

 Kanal D își menține supremația în audiențe, în Prime Time! Joi, 23 noiembrie, stația s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piață cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și la orașe.

Emisiunea prezentată de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane, în minutul de maximă audiență, peste 610.000 de telespectatori din întreaga țară. O medie de 428.000 de fani ai celui mai iubit quiz show din istoria televiziunii mondiale au intrat în fiecare minut al difuzării, în “Jocul cuvintelor”.

Joi, 23 noiembrie, în intervalul orar 23:45 – 01:15, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 2.5% rating și 16,6% cota de piață, pe targetul All Urban, și 2.5% rating și 18,1% cota de piață, pe targetul Național.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top