Now Reading
ELLE Style Awards 2013

ELLE Style Awards 2013

Revista Psychologies

In decembrie, ELLE Romania sarbatoreste 16 ani de moda si stil printr-un eveniment plin de stralucire: ELLE Style Awards, care va avea loc, ca si anul trecut, la Palatul Parlamentului.

La petrecerea de pe 4 decembrie vor participa vedete, artisti, fotografi, manechine, personalitati din mass media, cei mai in voga designeri ai momentului, prieteni si colaboraboratori ai revistei.

Gazda evenimentului va fi, ca si la editia precedenta, Mihaela Radulescu, desemnata anul trecut castigatorea trofeului Style Icon de catre cititoarele revistei.

Pe scena va mai urca si Inna, castigatorea premiului Best female music artist din 2012, care va sustine un recital pentru invitatii galei.

Anul acesta, categoriile pentru care se vor acorda premii sunt: Style Icon, Personal style, Best Photographer, Best Model, Best Designer, Best Young Designer, Best Hair Stylist, Best Make-up Artist, Best Music Artist. In plus, va mai fi acordat un premiu special din partea redactiei ELLE.

Cititorii revistei sunt invitati sa intre pe site-ul revistei , www.elle.ro, pentru a afla nominalizatii si pentru a-si vota preferatii, avand astfel posibilitatea de a castiga prin tragere la sorti una dintre invitatiile la cel mai stilat eveniment al anului sau unul dintre premiile puse in joc.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top