Now Reading
Gabriel Oprea, duminică, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Gabriel Oprea, duminică, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Revista Psychologies
Gabriel Oprea, duminică, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Gabriel Oprea, general în rezervă,  vine în această duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 23:00, la Kanal D.

Întrebările pregătite pentru această ediție a emisiunii acoperă subiecte sensibile precum cazul morții polițistului Bogdan Gigină, experiența în arest și relația cu serviciile secrete.

“V-ați simțit umilit de eticheta <generalul Izmenar>?”, “Sunteți vinovat moral pentru moartea polițistului Bogdan Gigină?”, “De câte ori v-ați descurcat cu pumnul?”, “Cum a fost în arest?”, “Ați fost plantat de Servicii lângă Miron Cozma?”, “Mai intră greii României în sufrageria lui Gabriel Oprea?”, “Vă dau lacrimile la pensat?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea este unul dintre cei mai controversați politicieni din România, astăzi militar în rezervă cu 4 stele pe umăr. De numele său se leagă acuzațiile de plagiat, abuz în serviciu și ucidere din culpă în cazul polițistului Bogdan Gigină, acuzații pentru care instanța l-a găsit nevinovat.

A fost, pe rând, Prefect al Capitalei, deputat PSD în două mandate, ministru al afacerilor interne, în două mandate, și ministru al Apărării Naționale. De asemenea, a fost fondatorul și președintele partidului UNPR.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top