Now Reading
Achiziționează-ți biletele sau abonamentele pentru experiențe muzicale memorabile

Achiziționează-ți biletele sau abonamentele pentru experiențe muzicale memorabile

Revista Psychologies
biletele sau abonamentele

Dacă printre dorințele tale pentru Noul An se află și aceea de a te bucura de mai multe clipe de relaxare și seri memorabile alături de cei dragi, poți să o transformi în realitate cu noile abonamente sau bilete pentru concertele de excepție programate la Sala Radio în perioada ianuarie-martie 2024!

Stagiunea cu numărul 95 va continua să încânte publicul cu evenimente muzicale speciale. În primul concert de jazz al Big Band-ului Radio din 2024, vom călători prin repertoriul îndrăgitei Natalie Cole. Totodată, concertul din 17 ianuarie, susținut de Orchestra de Cameră Radio, îl va aduce în prim-plan pe talentatul violonist Alexandru Tomescu, care va interpreta Mozart: Concertul nr. 2 pentru vioară și orchestră.

Pe 19 ianuarie 2024, Sala Radio va găzdui un eveniment de excepție – un concert Mozart/Beethoven sub bagheta Katharinei Wincor din Austria. Wincor, remarcată ca dirijor asistent al celebrului Dallas Symphony Orchestra, a captat atenția la nivel internațional și a colaborat cu ansambluri prestigioase precum Deutsches Symphonie-Orchester Berlin, Seattle Symphony și Vancouver Symphony. Acest eveniment de excepție, prezentat de Orchestra Națională Radio, îl va avea ca invitat special pe talentatul pianist român stabilit la Londra, Mihai Ritivoiu. Acesta va încânta auditoriul cu interpretarea remarcabilă a celebrului Concert nr. 5 pentru pian și orchestră de Beethoven, supranumit Imperialul. 

  • Printre invitații speciali din țară și din străinătate pe care îi veți aplauda pe scena Sălii Radio în primele luni ale anului 2024 se numără artiști care și-au construit o carieră frumoasă pe marile scene ale lumii: dirijorii CHRISTOPHER WARREN-GREEN, JOHN AXELROD, CRISTIAN MANDEAL, JESSICA COTTIS, FRÉDÉRIC CHASLIN, pianiștii MIHAI RITIVOIU și ADELA LICULESCU,  violoniștii DAVID GRIMAL, LIVIU PRUNARU, VALENTIN ȘERBAN, IOANA CRISTINA GOICEA. De asemenea, veți avea prilejul reîntâlnirii cu apreciații soliști ai Orchestrelor și Corurilor Radio România: violonistul ALEXANDRU TOMESCU, pianistul HORIA MIHAIL și violoncelistul RĂZVAN SUMA.
  • Pe lângă concertele simfonice și camerale propuse de Orchestra Națională Radio și Orchestra de Cameră Radio, spectatorii se vor bucura și de seri cu muzică de operă: o gală de operă (26 ianuarie) cu selecțiuni din Verdi, Puccini, Massenet, Gounod, Donizetti ș.a. – a cărei invitată specială este soprana Cristina Păsăroiu – și o seară Puccini (23 februarie), ce marchează 100 de ani de la trecerea în neființă a compozitorului italian.
  • Sub bagheta dirijoarei SIMONA STRUNGARU, Big Band-ul Radio va reveni pe scena Sălii Radio cu frumoase seri de jazz și Orchestra de Muzică Populară Radio va oferi publicului concerte de folclor, cum ar fi evenimentul devenit tradițional Dragobetele sărută fetele. Corul Academic Radio și Corul de Copii Radio vor fi, de asemenea, aplaudate pe scena Sălii Radio.

 

În perioada 7-13 decembrie 2023 vor fi disponibile la vânzare abonamentele pentru perioada ianuarie-martie 2024. Cele două formule de abonament vor cuprinde concertele Orchestrei Naționale Radio, respectiv pe cele ale Orchestrei de Cameră Radio. Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugăm să consultați secțiunea  „Program concerte” de pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Biletele individuale pentru toate concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio vor deveni disponibile DUPĂ vânzarea abonamentelor, începând cu data de joi, 14 decembrie 2023.

Preţuri abonament pentru concertele ORCHESTREI NAŢIONALE RADIO (perioada ianuarie – martie 2024):

Abonamente de acces                                                                                abonamente si bilete
– categoria I – 612 lei
– categoria a II-a – 490 lei
– categoria a III-a – 367 lei

Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)
– categoria I redus – 367 lei
– categoria a II-a redus –294 lei

Preţuri abonament pentru concertele ORCHESTREI DE CAMERĂ  RADIO (perioada ianuarie – martie 2024):

– Abonamente de acces:
– categoria I – 300 lei
– categoria a II-a – 240 lei
– categoria a III-a – 180 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)
– categoria I redus – 180 lei
– categoria a II-a redus – 144 lei

Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete telefonic: 021. 314.68.00.

Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete.

 

Biletele și abonamentele sunt disponibile și în sistem online – pe entertix.ro și myticket.ro – şi în librăriile Cărtureşti.

Abonamentele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate. 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top