Now Reading
Kanal D caută concurenți!

Kanal D caută concurenți!

Revista Psychologies
Kanal D cauta concurenti

Vino să-ți transformi visul în realitate participând la cel mai provocator experiment social prezent pe micile ecrane. Într-o competiție captivantă, numeroși concurenți se vor aventura pe o insulă paradisiacă, luptând individual pentru realizarea celor mai îndrăznețe visuri. Premiul pus în joc este fără precedent în peisajul media românesc – 1.000.000 de lei!

Kanal D, trendsetter în producția de reality show-uri în România, lansează procesul de selecție în trei orașe mari din țară pentru cel mai amplu experiment social televizat! Într-un concept inovator, Kanal D redefinește conceptul de show de aventură și competiție, readucând în centrul atenției virtuți precum curajul, prietenia și capacitatea de a depăși orice obstacol.

Detaliile sunt următoarele:                                                                               

–  Iași: 8 și 9 decembrie, Hotel Unirea (10:00 – 18:00)

–   Cluj-Napoca: 15, 16 și 17 decembrie, Grand Hotel Italia (10:00 – 18:00)

–   Timișoara: 15 și 16 decembrie, Hotel Timișoara (10:00 – 18:00)

Toți cei interesați să participe în cea mai intensă competiție televizată si care nu s-au înscris până acum online, accesând  pagina https://casting.kanald.ro/ ,  sunt asteptați la casting, în orasele amintite, la locurile indicate. Fă primul pas pentru a câștiga premiul cel mare și a-ți îndeplini cele mai îndrăznețe visuri!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top