Now Reading
Daciana Sârbu, discuție revelatoare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Daciana Sârbu, discuție revelatoare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Revista Psychologies
Daciana Sârbu, discuție revelatoare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Duminică, 10 decembrie, Daciana Sârbu, antreprenor și fost europarlamentar, va participa la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, oferind telespectatorilor o incursiune inedită în viața sa personală și în experiențele politice acumulate în cei 22 de ani de implicare în acest domeniu.

Fiica fostului politician Ilie Sârbu, Daciana a parcurs o carieră bogată în politică, ocupând funcții de deputat și europarlamentar în trei mandate consecutive. Cu toate acestea, în 2019, a decis să se retragă din viața politică pentru a se dedica afacerilor private și a-și concentra atenția asupra propriei companii de produse de patiserie.

În cadrul interviului acordat lui Denise Rifai, Daciana Sârbu va răspunde unor întrebări provocatoare, precum „De ce vi s-a acrit de politică?”, „Când v-a enervat cel mai tare Victor Ponta?”, sau „Ce simțiți când fetița adoptată vă spune <mama>?”. Aceasta va oferi telespectatorilor o perspectivă sinceră și profundă asupra experiențelor sale, atât din lumea politică, cât și din viața personală.

Întrebările Denisei Rifai vor explora diverse aspecte, de la perioada în care a activat în politică și relațiile cu colegii, până la experiențele personale, inclusiv cele legate de adoptarea unei fetițe.

Printre subiectele abordate se numără și gestionarea afacerii proprii în domeniul prăjiturilor, un nou capitol al vieții Dacianei Sârbu, care se bucură acum de o viață personală împlinită, fiind căsătorită și având doi copii.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” poate fi urmărită duminică, 10 decembrie, de la ora 22:30, la Kanal D. Nu ratați o discuție captivantă și revelatoare cu Daciana Sârbu!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top