Now Reading
ReIMAGINE HUB – Descoperă Tarotul de Marrakech!

ReIMAGINE HUB – Descoperă Tarotul de Marrakech!

Revista Psychologies
ReIMAGIN-HUB-Descoperă-Tarotul-de-Marrakech

A fost odată ca niciodată Tarotul de Marrakech care a prins contur sub privirile lui Georges Colleuil, pe pânza lui Jean-Baptiste Valadié.

Sâmbătă, 12 Decembrie, 10:00-18:00, via zoom.us te invităm să descoperi cum te poți folosi de arhetipurile și simbolurile din Tarotul de Marrakech pentru procesul tău de cunoaștere de sine sau pentru practica ta în dezvoltare personală, terapie sau analiza viselor.

Tarotul este compus din 78 de Arcane, 22 de Arcane Majore și 56 de Arcane Minore. De ce Tarotul de Marrakech este compus din 79 de Arcane?

  • Care este legenda care l-a inspirat pe George Colleuil (creatorul Referențialului Arhetipurilor Personale, specialist în simbolistica Tarotului) și pe Jean-Baptiste Valadié (Pictor recunoscut la nivel international)?
  • Ce travaliu ne propun arhetipurile și simbolurile cuprinse în acest Tarot care a prins viață în culorile Africii și Orientului?

Acest atelier vă propune o călătorie în timp pentru a descoperi civilizații pierdute și vă va oferi posibilitatea de a deprinde o modalitate de lucru utilizând Tarotul de Marrakech.

Un cadou special de Crăciun din partea lui Georges Colleuil va consta într-un deck de Tarot de Marrakech pe care îl veți primi prin curier o dată ce înregistrarea participării a fost confirmată conform condițiilor de mai jos.

lumeaTarotul de Marrakech nu este un joc divinator. Acesta a fost conceput pentru a se adapta foarte precis dezvoltării personale, procesului de cunoaștere de sine, terapiei și psihanalizei. Compus din arhetipuri foarte profunde ce se înrădăcinează în memoria tuturor civilizațiilor, acesta este adaptat în particular analizei viselor și oricărui proces creativ.

Tarotul de Marrakech pune în relație diferitele civilizații ale pământului, arată mai degrabă asemănările decât deosebirile, construiește pasarele, stabilește legături, deschide perspective.

*acest atelier este opțional și nu contează în cadrul formării în Referențialul Arhetipurilor Personale

Atelier deschis tuturor doritorilor, nu necesită cunoștințe prealabile în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

Atelierul va fi susținut de însuși Georges Colleuil, în limba franceză cu traducerea în limba română asigurată de către Claudia Savu. Atelierul se va desfășura on-line prin intermediul platformei zoom.us

Înscrierile se fac la: [email protected] și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. Numărul maxim de participanți – 30 de persoane.

Modalități de plată

Costul atelierului este de 500 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. În baza înscrierii veți primi detaliile de plată iar confirmarea participării se face în baza transmiterii confirmării de plată cel târziu Luni, 30 Noiembrie 2020, pe e-mail la [email protected].

În baza confirmării participării veți primi instrucțiunile de conectare.

Despre reIMAGINE HUB

reIMAGINE Hub este un spațiu dinamic, extrem de adaptabil la nevoile individuale sau colective ale celor care îl accesează, fiind inspirat de trăirile fiecăruia dintre noi. În acest „alter ego” al platformei reIMAGINE publicul va avea acces la o serie de cursuri practice și ședințe de coaching și cunoaștere de sine, construite riguros și cu grijă de echipa de traineri și facilitatori, coordonată de Monica Măgureanu – absolvent Fundamentals of Systemic Coaching Class, organizat de Metasysteme Coaching, Alain Cardon & practician și formator agreat de Școala Internațională Georges Colleuil  în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale. Mai multe detalii pe https://reimagine.ro/wp/reimagine-hub/

Despre Georges Colleuil

Georges Colleuil – psihoterapeut, filozof, cercetător şi scriitor francez de renume internaţional. Pasionat de ştiinţele sufletului, Georges Colleuil a scris numeroase cărţi despre funcţiile terapeutice ale simbolurilor şi a dezvoltat idei originale, precum „Référentiel de Naissance” (Referenţialul Arhetipurilor Personale), „Onomasofia” (procedeu de decodare a simbolisitcii numelor şi prenumelor) sau “Mitograma” (metodă de explorare şi consolidare a mitului personal). Firul roşu care uneşte metodele pe care le-a dezvoltat Georges Colleuil, constă în faptul că a reuşit de fiecare dată să convertească fundamentele unor cunoaşteri străvechi în instrumente de explorare şi dezvoltare personală puse în slujba oamenilor de azi. La ora actuală, această metodă este practicată cu succes de mii de specialiști din țări precum Franța, Belgia, Elveția, Maroc, Spania, Italia, Canada si, mai nou, România, găsindu-şi locul în domenii psihoterapia, consilierea psihologică, coaching-ul şi resursele umane. Mai multe detalii pe www.georgescolleuil.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top