Now Reading
Monica Munteanu: despre deepfake, trădări și hate

Monica Munteanu: despre deepfake, trădări și hate

Revista Psychologies

Monica Munteanu Ducarrozspecialistă în comunicare strategică și relații publice, a vorbit în cadrul podcastului Business Philosophy despre deepfake, spectrele narcisismului în comunicare, trădări și hate.

Monica Munteanu

Monica spune că a cunoscut fenomenul deepfake încă din anii 2018/2019. “Am intrat în contact cu acest fenomen acum niște ani la o persoană publică foarte cunoscută. Care avea un video care circula foarte serios pe internet. Nu știam foarte bine ce este asta și a fost o panică generală“.

Legat de hate, Monica a spus: ”Acești oameni care fac asta pe internet în mod clar nu sunt foarte stabili, sau poate nu sunt nici măcar majori mulți dintre ei… Unii dintre ei devin periculoși în viața reală și am avut niște povești dramatice. La un concert la Sala Palatului al unei persoane publice era un fan extrem de înfocat care amenința că o să taie cablurile de la generator… pentru că el nu a primit o invitație gratis în urma solicitărilor multiple.”

“Trădările personale au fost foarte greu de gestionat și am suferit de multe ori. Cât privește pe cele profesionale, sunt exagerat de puternică” a declarat Monica în cadrul podcastului moderat de Romeo Chiriac.

Monica a mai analizat latura întunecată a narcisistului patologic, anume situația când narcisicul amenințat de performanța mai bună a altcuiva, reacționează denigrându-l pe celălalt.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top