Now Reading
Gala Bunei Vestiri susține construirea Centrului Maternal Life Call

Gala Bunei Vestiri susține construirea Centrului Maternal Life Call

Revista Psychologies
Gala Bunei Vestiri

Într-o atmosferă emoționantă, pe 25 martie, pe scena Operei Naționale din București, va avea loc Gala Bunei Vestiri, un concert caritabil dedicat strângerii fondurilor pentru construirea Centrului Maternal Life Call și sprijinul femeilor însărcinate aflate în nevoie. 

Gala Bunei Vestiri

Voci de seamă din România au ales să se implice, pentru ca mamele însărcinate din România, care sunt respinse de cei apropiați, să poată primi înțelegere, acceptare și sprijinul specialiștilor Asociației Life Call, în cadrul unui modern Centru Maternal. Astfel, sub bagheta maestrului Daniel Jinga și regia artistică a lui Antoniu Zamfir, Orchestra Operei Naționale București va susține un concert emoționant pentru celebrarea femeii și a darului vieții, alături de invitați speciali precum: soprana Ozana Barabancea, tenorul Vlad Miriță, pianista Gloria Barabancea, artista lirică Maria Coman, soprana Rodica Anghelescu, artista Crina Matei, baritonii Alexandru Constantin și Lucian Petrean, Corul Bărbătesc CANTUS DOMINI – dirijat de Răzvan Ștefan.Vor cânta și cei doi bine cunoscuți artiști soprana Stephanie Radu și tenorul Alin Stoica, care se completează și în viața de familie ca părinți, la fel de frumos ca în muzică. 

Despre semnificația sărbătorii Bunei Vestiri și despre nevoia de susținere a mamelor, va vorbi la eveniment invitatul special părintele Vasile Ioana.

Una dintre surprizele serii va fi și prezența pe scena Operei a unei alte voci iubite și apreciate de publicul larg, compozitoarea și artista Feli, care este și o mamă dedicată, implicată în susținerea multor proiecte sociale pentru copii și femei.

Ea a creat melodia „Două inimi” când era însărcinată și alege să împărtășească mesajul acestui cântec la Gala Bunei Vestiri. De asemenea pe scena Operei Naționale București vor mai urca și alți invitați surpriză pe care îi veți descoperi în seara Galei Bunei Vestiri.

“Nicio femeie nu ar trebui să se confrunte singură cu greutățile unei sarcini neplanificate și fiecare copil poate avea șansa de a fi întâmpinat în lume cu dragoste și speranță. Această convingere stă în spatele proiectului nostru de a crea Centrul Maternal Life Call, un loc special pentru aceste mame aflate în mare nevoie de sprijin. Fiecare bilet cumpărat la Gala Bunei Vestiri și orice donație este un pas către schimbarea pe care dorim să o oferim femeilor și copiilor, care vor avea șansa unui nou început.”, a declarat Adelina Nicoleta Fronea, Președinta Asociației Life Call.

Accesul la Gala Bunei Vestiri se va face începând cu ora 18:30. De la ora 21:15 – evenimentul va fi urmat de un Cocktail, în Foaierul Galben, pentru cei care își doresc să afle mai multe detalii despre Centrul Maternal, activitatea Life Call și să se întâlnească cu artiștii care vor urca pe scenă.

  • Despre Asociația Life Call

Asociația Life Call este un sprijin real pentru femeile, care se confruntă cu sarcini neplanificate, oferindu-le suport emoțional, consiliere și resursele necesare pentru a naviga această perioadă plină de provocări. Misiunea Life Call este de a proteja viața și de a oferi fiecărei femei șansa de a face alegeri informate, bazate pe compasiune și sprijin, un refugiu sigur pentru femeile care se simt singure, speriate și fără opțiuni, prin programe de consiliere individuală și de grup, suport material și îndrumare în accesarea serviciilor medicale și sociale.

Activitățile Asociația Life Call includ organizarea de ateliere educative pentru tineri și adolescenți pe tema relațiilor sănătoase, a dezvoltării personale și ce înseamnă să fii părinte, inițierea de campanii de conștientizare în comunitate și colaborarea cu instituții și organizații pentru a crește accesul la servicii de calitate pentru femeile însărcinate aflate în nevoie. Proiectele asociației inspiră societatea să privească sarcina neplanificată nu ca pe o criză, ci ca pe o oportunitate de creștere și de evoluție, încurajând solidaritatea, empatia și acțiunea pozitivă.

Numărul de femei însărcinate care sunt alungate de acasă variază în funcție de multe aspecte, inclusiv contextul cultural, social și economic. În multe comunități, sarcina în afara căsătoriei sau în circumstanțe dificile poate duce la stigmatizare, izolare și chiar la respingerea din partea familiei și a comunității. Acest lucru lasă femeile vulnerabile fără suport, adăpost și resurse necesare pentru a-și îngriji copilul. Pentru aceste mame Asociația Life Call a pornit demersurile de strângere de fonduri, care vor duce la construirea Centrului Maternal Life Call

Fără contribuția și implicarea comunității, acest proiect nu ar fi posibil.

Pentru cei care doresc să sprijine proiectul Construirii Centrului Maternal, donațiile se pot face:

  •   în conturile Asociației Life Call

              LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101

              EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101 

  •  prin SMS la numărul 8845 cu textul FEMEIE pentru o donație lunară de 2 euro

 

 

Biletele pentru participarea la Gala Bunei Vestiri, din 25 Martie 2024, pot fi achiziționate de pe bilet.ro, iabilet.ro, more.com

Mai multe informații găsiți pe https://lifecall.ro/gala

Acest eveniment este realizat cu parteneriatul Opera Națională București și Ministerul Culturii.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top