Now Reading
World Class răspunde deciziei de închidere temporară a cluburilor

World Class răspunde deciziei de închidere temporară a cluburilor

Revista Psychologies
world-class-timisoara

World Class răspunde deciziei de închidere temporară a cluburilor de către Corpul de Control al ANPC

În urma închiderii temporare a unor cluburi World Class din București, ca urmare a acțiunilor Corpului de Control al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, rețeaua de health & fitness World Class România drește să transmită publicului un mesaj clar și transparent de angajament pentru respectarea tuturor normelor legale și de asumare a responsabilității pentru remedierea oricăror deficiențe identificate.

În cadrul inspecției desfășurate de către ANPC în cluburi World Class din București, au fost identificate anumite aspecte legate de conformitatea cu normele și reglementările în vigoare și în anumite cazuri s-a dispus suspendarea temporară a activității.

Colaborăm strâns cu autoritățile competente pentru a remedia rapid și eficient toate aspectele care necesită intervenție. Siguranța, sănătatea și satisfacția membrilor noștri rămân prioritățile noastre principale, iar nevoile și preocupările lor sunt în centrul tuturor eforturilor pe care le depunem, zi de zi, în cluburile noastre.

Vrem să asigurăm publicul că ne angajăm să respectăm cu strictețe toate standardele legale și că luăm toate măsurile de remediere și îmbunătățire a experienței în cluburi, pentru a oferi un mediu sigur și plăcut pentru toți membrii noștri. Vom continua să colaborăm deschis și transparent cu autoritățile în această privință și să informăm publicul cu privire la situația fiecărui club.

Ne cerem scuze pentru orice neplăceri sau inconveniențe ce pot fi cauzate de această situație și vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.

Echipa World Class

  • Despre World Class Romania

World Class Romania este liderul de piață al industriei românești de sănătate, fitness și wellness, având un număr total de 45 de cluburi de sănătate și fitness și 23 de piscine în întreaga țară, cu peste 76.000 de membri.

Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de ultimă generație și clase diversificate. World Class este partener pe termen lung al LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class Romania oferă, de asemenea, un concept premium de club de fitness și lifestyle, numit W, în care membrii pot antrena și relaxa într-un cadru intim și exclusivist.

  • Despre Vectr Holdings

Vectr Holdings este o companie de investiții parte a Conglomeratului African Industries. În România, Vectr Holdings deține companii în domeniul agrobusiness-ului, distribuție de echipamente și mașini agricole, dezvoltare și investiții imobiliare și în industria sănătății și fitness-ului. Vectr Holdings este proprietarul World Class Romania, liderul de piață în industria românească de sănătate și fitness.

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top